perjantai 26. kesäkuuta 2009

Savanni nukahtaa

Väsyneet leijonat.

5 kommenttia:

 1. Kovin on vetelätä porukkaa.Ei ole ihme kun nukuttaa, onhan nyt niin kuuma, että vetää kisut veteliksi:)

  VastaaPoista
 2. Niin ovat kuin isoserkkunsakkin ;) http://farm3.static.flickr.com/2367/2346563441_8eaa8f95f4.jpg?v=0

  VastaaPoista
 3. Menina: selvä yhdennäköisyys! Kävimme viime viikonloppuna Korkeasaaressa ja totesimme,että onneksi meidän kissat eivät ole ihan leijonan kokoisia - eikä Totostakaan toivottavasti sentään sellaista tule :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan yhteisöllistä :) Jos kissat tulevat noin hyvin toimeen, niin kohta kyllä Nemokin saa kaverin. Vaikuttaakohan tuohon nopeaan ystävystymiseen se, että Toto ja Cisu ovat samaa rotua? Joissakin blogeissa erirotuiset kun ovat ainakin muutaman viikon sähisseet toisilleen...

  VastaaPoista
 5. Joo, yhteisöllistä on. :) Tosin nyt poitsut pystyvät olemaan jo hetken eri huoneissa: aluksi _ihan kaikki_piti tehdä yhdessä. Nyt vissiin luotetaan, ettei toinen katoa minnekään tai toisaalta saa vaikka enemmän ruokaa tai rapsutuksia, vaikka hetken olisi erossa. Enin osa ajasta vietetään edelleen yhdessä, esim. nukutaan kirjaimellisesti päällekkäin.

  Tämä on ihan maallikkotietoa, mutta uskon, että sama rotu edesauttoi nopeaa tutustumista: kun toinen näyttää samalta (siis tosi hyvältä!)) ja puhuu samaa kieltä, on sitä helppo ymmärtää. Myös pienestä ikäerosta ja koratien sosiaalisesta + uteliaasta ja rohkeasta luonteesta on ollut varmaan apua; kasvattaja sanoi, että koratit yleensäkin ystävystyvät nopeasti. Eli ehkei nämä meidän poitsut ole kuitenkaan poikkeuksia, vaikka ovatkin meistä poikkeuksellisen hienoja kaikin tavoin!

  VastaaPoista