perjantai 5. kesäkuuta 2009

Pianokonsertto C-duurissa

Olimme eilen kylässä vanhemmillani. Mies keskittyi tietokoneen asentamiseen, C taas pianon virittämiseen. Pianisti C, esiintymisasunaan turkoosit piilolinssit...

3 kommenttia:

 1. Oi, miten kaunis pianovirtuoosi! Hän selvästi tahtoo oman soittopelin, muutenhan nuo ilmiömäiset kyvyt menee ihan hukkaan :D

  Apua minkä kuvan olet laittanut pikkuveikasta - hän on sö-pö!!
  Se onkin hyvä että Elliot on rauhallisemmasta päästä, tasaantuu energiatasot näin alkuunsa :)
  Tuo varhaisleikkaus on kyllä tosi hyvä juttu, saisi olla yleisempääkin. Pikkuveikka on sitten tuonkin osalta vähempi uhkaava C:lle.

  Arvaas jännittikö täällä kun Kisu (n.8v) on ollut ainoa kissa ja meilläkin tottui vuoden päivät ainokaisen hemmotteluun. Sitten tuli Alma (n.6v) jaiks! Mutta kaikki menikin todella hyvin! Nyt yhteiseloa siis takana nelisen kuukautta.
  Asiaa tietenkin auttaa, että Alma nuoremmakseen antaa Kisun olla pomo ja tykkää Kisusta kamalasti :)

  Kyllä se C:kin äkkiä unohtaa reviirit kun saa leikkikaverin ja huomaa että häntä vielä rakastetaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pianon pimputtaja♥
  Olisi ollut hauska nähdä ja kuulla tuota vaikka videoltakin!

  VastaaPoista
 3. Menina: kiitos, mutta kyllä karvapianisti saa jäädä ilman omaa pianoa, hän mekkaloi ihan tarpeeksi ilman sitäkin. ;) Hyvä kuulla, että teillä on sujunut noin hyvin hankalasta lähtötilanteesta (aikuiset kissat) huolimatta, se antaa toivoa. Veljeksillä on ikäeroa vain päivälleen 8 kk (hassu sattuma, että se menee noin päivälleen), ehkä sekin auttaa. Alkaa olla jo ihan malttamaton olo: haluan nähdä, millainen kissashow meille tulee... Vaikka ihan hyvä sekin, että saa vielä vähän aikaa totutella ajatukseen kahdesta moukulasta.

  Villikissa: vaikka C ei omaa soitinta saakaan, hän varmaan soittelee mummolassa vielä jatkossakin, pitää sitten muistaa videoida. Ehkä saamme jopa veljesten konsertin videolle: Kissalanpolkka kahdeksalla tassulla soitettuna olisi kyllä jotain!

  VastaaPoista