tiistai 23. kesäkuuta 2009

Kuis hurisee?

Täällä hurisee enimmäkseen hyvin. Yhteisiltä päiväunilta herääminen pistää ihan hurisemaan, niin ison kuin pienenkin. On siitä videokin, vaikkei hurinaattorien hurina siinä oikein kuulukaan. Se tasainen taustahurina tulee kuitenkin pikkuhurinaattorista ja katkonainen hurina isommasta. Isomman hurinamoottori on vähän kesäterässä, eikä enää useinkaan hurise katkeamattoman tasaisesti ainakaan ilman ihmiskäden apua (mistäköhän sekin johtuu, ei kai vaan kilpailevasta moottorista?).


video

7 kommenttia:

 1. Ihunat!! Meidän kaverukset ei etes heränneet päiväuniltaan tämän videon takia, oli niin tasasen rauhallista hurinaa :)
  Mikähän tuossa hurinassa onkin niin maagista että saa palvelusväellekin aina mahottoman hyvän olon :)

  VastaaPoista
 2. Sinulle on tunnustus blogissani :) Löydät sen ohjeineen täältä: http://mammanmussukat.blogspot.com/2009/06/i-love-your-blog.html

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Menina! Tämä onkin ihan eka blogitunnustus ja siis hauska yllätys, suurkiitokset :)

  VastaaPoista
 4. Jostain syystä meilläkin on käynyt niin, että isomman hyrinä on hiljentynyt aina kun on tullut pienempi. Eikö sitä enää kehtaa näyttää hyvää oloaan niin selvästi kun pitää olla cool ja iso?

  VastaaPoista
 5. Ehkä se on isomman osa sitten, hiljentyä. Toivoisin kyllä, että iso palautuisi ennalleen: on outoa, kun maailman kehräävin kissa on hiljaa. Huutamista se alkaa vähitellen opetella uudelleen parin viikon mykkyyden jälkeen...

  VastaaPoista
 6. Söpöjä!!!
  Koratit ovat kyllä niin samannäköisiä kuin venäjänsiniset, ja luonnekin tuntuu olevan ihan kuin samaa rotua olisivat.

  VastaaPoista
 7. Minimi: eikö koratit ja venäjänsiniset olekin samaa alkuperää, ainakin joidenkin näkemysten mukaan? Kovin ovat kyllä saman oloisia ja näköisiä, etenkin pennut/nuoret kissat ovat hyvin samannäköisiä. Monet ovat luulleet meidänkin moukuloita kuvan perusteella venäjänsinisiksi tai sitten tajunneet keskustelussa, millaisia kissoja ovat, kun on sanonut että "melkein kuin venäjänsinisiä". Eli siniset taitavat olla tunnetumpi rotu.
  Vähän googlasin asiaa, ja jossain sanottiin, että venäjänsiniset ovat elegantimpia kuin koratit, mutta tästä voidaan olla montaa mieltä. Riippuu, millaisen kissan omistajalta kysyy. ;)

  VastaaPoista