sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Huumeviljelmä

Meillä Espoossa on katsottu taas liikaa Weedsiä ja ryhdytty viljelemään huumaavaa kissanminttua. Ylipuutarhuri on testannut taimet ja havainnut, että ehtaa kamaa ovat. Pää menee aivan sekaisin ja jalat pettävät alta.3 kommenttia:

 1. Hmmmm, meillä ei huumehia käytetä ainakaan kuivatussa muodossa, mutta pitäisikin katsoa jos jostain saisi tuota tuoretta kelpaisiko se. Kuivattu ei herätä mitään reaktiota.

  VastaaPoista
 2. Meillä sekä kuiva että tuore herättävät hyvin paljon reaktioita. Jostain syystä kuitenkaan kissanminttua sisältävät lelut tai herkkunapit eivät vaikuta oikeastaan mitenkään. Ehkä sen pitää tosiaan olla aitoa kamaa C:n mielestä. Hänet saa rauhoittumaan milloin tahansa pienellä huumeannoksella - jos velipoika on samaa maata, saamme ehkä erotettua heidät taistelun tuoksinasta sirottelemalla painijoiden päälle kehräämiseen, kiehnäämiseen ja sätkyttämiseen innostavaa mirrinminttua. ;)

  VastaaPoista
 3. Hihii, herra C on ihan pöhöniis ;)
  Ei kyllä meilläkään ole kuivattu kissahuume tehnyt vaikutusta. Pakkohan se tuore versiokin on kokeilla ihan tuon hassun hauskan reaktion toivossa (mamman pikku koekaniinit :)

  Jos molemmat velipojat huumaantuu noin kovasti tuosta, teillähän on luvassa kunnon tutustumisbileet - Peace and love bro! :D

  VastaaPoista