maanantai 28. helmikuuta 2011

Poterolla on hyvä olla

...ei huolet paina, ei rasitu polla.

video

Viimeaikaisten videoiden jälkeen kukaan ei kyllä usko, että meidän kissat sanoisivat ikinä edes piip. Yritin siis videoida potero-Cisua vielä toisenkin kerran, mutta seurauksena oli 10 sekuntia kiemurtelua ja tuijottelua ja sitten köllähdys: Laita nyt se kamera pois ja tule rapsuttamaan!

video

12 kommenttia:

 1. Mahtava tuo katse, jolla kerjää rapsutusta. Petjalla on ihan samanlainen ilme ennen kuin heittäytyy selälleen. Tekee melkein kuperkeikan, kun niin nopeasti hypähtää rapsutusasentoon, kun vain saa hyväksyvän signaalin rapsutukseen.

  Mikä astia on noin mieluinen kiemurtelupaikka?

  VastaaPoista
 2. Hupsu nautiskelija. :)
  Petjan kuperkeikasta tuli mieleen miten Mindykin aamulla innostui, kun sai vihdoin seuraa yön jälkeen. Ensin pää ylösalaisin ja sitten tassut irti maasta ja selkä edellä tömähdys matolle ketarat pystyssä.
  -S

  VastaaPoista
 3. Voin hyvin kuvitella Petjan ja Mindyb kuperkeikat, sillä kyllä meilläkin keikutaan aamuhalin himossa. :D

  Sisäpotero on betonilautanen. Se korvaa näin talvikaudella ulkopoteron eli sadevesikourun, jossa Cisu istuu aina ulkoillessaaan. Tuota videomönkimistä katsellessa tuli kyllä mieleen, että ehkä pitäiis valaa pojille vähän suurempi sisäpotero niin ei tarvisi mennä ihan solmuun kun yrittää päästä kerälle poteroon.

  VastaaPoista
 4. Ehkä se solmuun meneminen on kivaa? Se voi olla homman ydin, vrt. juuri ja juuri kissanemntävä pahvilaatikko.
  Ihana Cisu, ja vaikka ei miukumista kuulu, niin kovaääninen lipominen kuuluu :-D

  VastaaPoista
 5. Toi teidän poikien poterovillitys on kyllä ihan hassu juttu! Ei oo todellista! :D

  VastaaPoista
 6. Voi tosiaan olla, että solmuun meneminen on juuri Se Juttu tuossa mönkimisessä. Ja poterovillitys on varmaan pojista kovin miehekäs harrastus, betonia ja kaikkee. Tai sitten sekin on perheen yhteinen harrastus kuten minimaailmailu, kun poteroinnostus syttyi samoihin aikoihin kuin itse aloitin betoniaskarteluharrastuksen?

  VastaaPoista
 7. Kuinka te ikinä olette voinut olla ilman sisäpoteroa??!! Ja kuvaajalle onnittelut siitä, että nauhalle ei tarttunut edes pientä hihitystä :D Vaikka tokkopa siellä Koratiassa edes uskalletaan hihitellä näin TÄRKEÄLLE asialle :)

  VastaaPoista
 8. Oikeastaan tuon lipomisenkin kuunteleminen on yllättävän rentouttavaa. Saisiko sitäkin sille tulevalle levylle? :D

  VastaaPoista
 9. Sisäpotero on ilmeisesti kovien tyyppien koppa?

  VastaaPoista
 10. Me ei todellakaan tiedetä, miten ollaan tultu toimeen ilman sisäpoteroa eli kovien tyyppien koppaa. :D Me ei varmaan tulla enää kauan toimeen ilman Cisun ja Toton levyäkään. Cisu & Toto Collection alkaa jo hahmottua: välillä hurinaa, joskus hurinaa ja toisinaan villimpään menoon sopivaa kissanminttuhuutoa. Ainakin noista kaikista löytyy jo ääninäytteet!

  VastaaPoista
 11. Hienoa! Onhan niitä linnunäänilevyjäkin. Sitä paitsi Cisu ja Toto ovat varsin musikaaliset nimet. :D

  VastaaPoista
 12. Cisulla ja Totolla on vähän liiankin musikaaliset nimet. Joskus seurasin, millä hakusanoilla blogiin tullaan, ja aika moni näytti haluavan tietoa Chisu-laulajasta. Varmaan kiva yllätys, kun täällä lauleskeleekin saranaääninen koratialainen! ;) Toto-bändin perässä tulijoita en niinkään huomannut, mutta Toton kotiväkeä on viime aikoina naurattanut radiomainos "Bileet alkavat - Toto tulee Suomeen!" Tottis on vissiin salaisesti maailmankiertueella.

  Olen avannut edellisessä kommentissa näemmä väärin Cisu & Toto Collectionin sisältöä. Ei kahta hurinaa, vaan tietenkin hurinaa, lipomista ja minttuhuutoa. Ehkä väliin pari ÄYtä? Ja kai sitä jutteluakin joskus tallenntuu... Kevään koittaessa saamme varmasti tallennettua U-uloshuudon, elleivät pojat ole totaalisesti muuttuneet talven aikana.

  VastaaPoista