tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kirjavinkki kissaihmiselle

Pakko mainostaa: kirjoitin juuri kirjablogin puolelle liikuttavasta ja kiinnostavasta kissakirjasta Homer-kissan uskomaton elämä.

3 kommenttia:

 1. Tästä kirjoitettiin Villikissan neulueet -blogissakin. Tää on pakko lukea! En tosin uskalla juurikaan lainata kirjastosta kirjoja, sillä Ransu on oppinut, että nakertamalla kirjaa sängyn vieressä se saa mut varmasti heräämään, ylös ja tarjoilemaan ruokaa. :-/

  VastaaPoista
 2. Käväisin katsomassa kuvauksesi toisesta blogistasi (pitäisiköhän alkaa seurata sitäkin?). Pistän kirjan nimen ylös. Mieleen tuli Afrikassa tapaamani sokea kissa. Olin pitkän aikaa sen kanssa tekemisissä päivittäin ja vasta kun sen isäntä kertoi, että se oli sokea, huomasin asian.

  Kissakirjoista: Pekka Töpöhäntä -sarja on kulunut käsissä vuosikymmenestä toiseen. :D

  VastaaPoista
 3. Saila, ehkä Ransu kunnioittaisi, jos kyseessä olisi kuitenkin KISSAkirja? Tärkeää lukemista. :)

  Anonyymi, mielenkiintoinen kissakertomus Afrikasta. En ole tietääkseni tavannut sokeaa kissaa, mutta tuota Homeria lukiessa tuli mieleen, että jos vamma ei näkyisi päälle päin, ei sitä välttämättä edes huomaisi. Homer ainakin vaikutti toimivan kuin mikä tahansa muu kissa, vamma ei tuntunut sitä haittaavan.

  Kissakirjakokoelmaani kuuluu pari Pekka Töpöhäntää. Olen toki lukenut niitä lapsenakin, mutta nyt olen hankkinut Töpöhäntiä varta vasten aikuisen kissanomistajan iltalukemiseksi ja kissakodin kirjahyllyn kaunistukseksi. ;)

  VastaaPoista