lauantai 5. helmikuuta 2011

Kohtaamisia

Tyypillinen tilanne ainakin meidän kissakodissa. Koratiassa tällaista tapahtuu noin tsiljoona kertaa päivässä. Tässä rauhallinen kököttäjä on Toto ja vieraileva painijasankari Cisu, mutta roolit voivat olla miten päin tahansa.

Kohtaaminen etenee saman kaavan mukaan:

1. Yksi kissa istuskelee rauhassa, kunnes huomaa toimaa lajitoverin lähestyvän.
2. Karvapallo pyörii hetken vinhasti.
3. Siinä vaiheessa kun ihminen alkaa ihmetellä, että taasko ne painii, tilanne on jo ohi ja toista kissaa tuskin enää näkyy.
Jne. jne. Aina on hyvä hetki painimatsille.

8 kommenttia:

 1. On! Aina on! Paitsi joskus pikkuveli ei tajua että on tärkeä momentti menossa tms. On se vähän oppinut. Ei esim. hyökkää enää niskaan kun olen väijymässä myyräää tms. Kyllä siinä olikin opettamista.
  MUSTI

  VastaaPoista
 2. Se on varmaan ihana tunne, kun lajitoveri tulee iholle pehmeine turkkeineen, joustavine jänteineen ja timmeine lihaksineen. Kelpaa siinä pyöriskellä leikkisästi. Ihan toista kuin meillä hitaankankeilla ihmisillä... Näky on usein todellakin kuin piirretyissä elokuvissa. :D

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa niin tutulta, ihan kuin meilläkin olisi joskus tällaisia kohtaamisia :D

  VastaaPoista
 4. Veljespainit on parasta! Aika usein heittäydyn selälleen ja vaan odotan, että Kalle (tai mutsi) huomaa valkoisen masuni. Veljen kanssa painitaan, mutsi saa pussata ja rapsutella.

  VastaaPoista
 5. Todellakin kuin piirretyissä elokuvissa! Ehkä ihmisetkin olisivat paremassa kunnossa, jos hieman painisivat välillä. Paini tuntuu pitävän sekä kehon että mielen hyvin virkeänä. :D

  VastaaPoista
 6. Kyllähän sitä ihmispainiakin voi harrastaa, joskin se näyttää jotenkin hikiseltä ja alastomalta touhulta kissojen elastiseen kieriskelyyn verrattuna. Hauskempaa olisi viettää joskus vaikkapa viikko kissana ja telmiä oikein sielunsa kyllyydestä. :D

  VastaaPoista
 7. Viikko kissana on kyllä erinomainen haave. Tekisi mieli kehitellä sitä pidemälle ja kirjoittaa aiheesta. :D Ainakin haluaisin hyppiä kovasti ja tietää, voiko sitä hurinaa oikein kontrolloida vai ei.

  VastaaPoista