sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Hurinakielinen kielikylpyAina silloin tällöin joku kysyy, millainen se koratin saranaääni oikein on. No tulkaa Koratiaan, niin tiedätte, ääntä esitellään vain livenä! Olen yrittänyt vaania Cisua ja Totoa kameran REC-nappula alhaalla, mutta he eivät suostu äänensä tallentamiseen. Esimerkiksi se, että kamera tervehti heitä saunan aurinkoläikässä, aiheutti normaalin tervehdyskiljahduksen sijasta vain - no, ei mitään, vähän hurinaa. Hurina kuuluu ensi sijassa taka-alalla köllivästä Cisusta, Toto on siis tuo etualan tassunrepijä.
video

Välillä hän päätti vääntää sormikoukkua minun kanssani.

Ja sitten Toto päätti pestä Cisua, mikä jälleen kerran johtikin siihen, että Cisu alkoi pestä häntä. Se saattoi olla tarkoituskin.video
Jatkamme ääninäytteen saalistamista. Tällä hetkellä sitä ei voi saada, koska pojat nukkuvat saunan aurinkokielikylpyläikässä. Ei kuulu edes hurinaa, vain tyytyväistä tuhinaa.Kun sais edes saunoa ilman blogivelvollisuuksia!

12 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmoittautuu. :) Aika hiljaiselta kuulosti verrattuna näyttelyissä kuulemiini Korattien ääntelyihin!

  VastaaPoista
 2. Teillä on kyllä oikein luksus-sauna kun siellä voi aurinkokylpeäkin :)

  VastaaPoista
 3. Hurinahan sieltä kuului ;) Terveisiä Sohvilta!

  VastaaPoista
 4. Hei uudet ja vanhat lukijat! :) Cisusta saunassa on melkein hauskinta aurinkokylvyissä, vaikka kelpaa se kiukaan lämpökin. Ehkä pitäisi testata yhdistelmää jonain iltapäivänä!

  Olen kuullut, että näyttelykoratit ovat korateista karjuvimpia. :) Meidän pojat ovat kyllä ihan hipihiljaa jännissä paikoissa, kuten junassa tai eläinlääkärissä, en osaa arvioida, miten näyttelyissä kävisi. Eivät ne kotonakaan onneksi usein karju, mutta mäy-väy-nau-nouuuuu-juttelua kuuluu aika usein. Keskenään kissat yleensä vain vähän kurisevat, mutta ihmiset ovat sen verran yksinkertaisia ja huonokuuluisia, että niille pitää välillä vähän huudahdellakin. Tai sitten huudetaan yksin, mutta harvemmin kissat tuntuvat "keskustelevan" keskenään.

  HUR-terveisiä Sohville!

  VastaaPoista
 5. Onnellisia kissoja auringossa!
  Pakkohan tätä on alkaa lukea ja katsoa :)

  VastaaPoista
 6. Näyttää epäilyttävästi siltä, että Toton perimmäinen tarkoitus toisessa videossa oli saada koko läikkä itselleen :D

  VastaaPoista
 7. Katjusha, tervetuloa! Ihminenkin tulee onnnelliseksi, kun katsoo onnellisia kissoja. :)

  Meei, saatat hyvinkin olla oikeassa! :D

  VastaaPoista
 8. Somaahan tuo lipominenkin on katsella ja kuunnella, mutta täytynee sitten matkustaa Koratiaan, että kuulee ne kurinatkin. :D Tämä katti on näytteensä antanut: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1359059/Smokey-cats-purr-loud-Boeing-737.html

  VastaaPoista
 9. Ei olisi Totollakaan mitään mahiksia tuota superhurinaattoria vastaan!

  VastaaPoista
 10. Ihania videoita. :)

  Luin tänään kissaekspertti-kirjasta arvio tehdessäni Koratista. En tiennyt, että Korat on juuri se Aasian onnentuojakissojen esikuva!!

  VastaaPoista
 11. Kyllä ainakin meidän koratialaiset ovat tuoneet kotiväelle ja muillekin lähipiirissä hyvin paljon onnea. <3 Olen varma, että näillä(kin) kissoilla on taikavoimia.

  Sinulta, Hanna, on siis tulossa arvio kissakirjasta, jee! Minä luin juuri teoksen Matka kissan mieleen ja yritän kirjoittaa siitä lähiaikoina tänne kissapuolelle; kissakaunokirjallisuutta taas on tulossa kirjapuolelle. (Kätevää kirjoitella samasta teemasta sinne tänne, mutta onneksi voi aina linkittää ristiin rastiin.) Kiva kun liityit näemmä lukijaksikin. :)

  VastaaPoista
 12. Joo liityin. On helpompi seurata tätä blogia lukijuuden kautta ja saada päivitykset omaan blogiini, kun hypähdellä kirjablogin kautta. Liityin myös kolmannen blogisi lukijaksi. Sinulla on kätevästi jaoteltu asiat eri blogeihin, mulla Petja pomppii kohta melkein joka kirja-arviossa. :D

  VastaaPoista