torstai 10. helmikuuta 2011

Kissavaarin kalenteri

Taas kissatuotteita! Isäni sai jo toista vuotta peräkkäin synttärilahjaksi seinäkalenterin, jossa Cisu ja Toto seikkailevat mökillämme (toivelahja: sain jo pari kuukautta sitten huomautuksen, että edellinen kalenteri on loppumassa). Yllä kalenterin kansi, jossa päästään heti asiaan: hyppimään naulakkoon ja loikkaamaan takan päältä yläkerran parvelle.

Kalenterissa myös katsellaan lintutelkkaria,
livutaan salaperäisen kissapedon tavoin heinikossa
sekä jökötetään Jököttäjä-nimisellä kivellä.
Välillä poistutaan mukavuusalueelta eli joudutaan ekaa kertaa veneeseen. Joillekin kissoille veneilykin kyllä sopii.
Sitä ei tarvitse miettiä, onko Cisu tässä kuvassa mukavuusalueella. Mikä voisi voittaa aurinkoläikkään sijoitetun kassin lepopaikkana?
Hyvää joulua toivoo karvatonttu.
Tilasin kalenterin tänäkin vuonna Extrafilmistä. Se on A3-kokoa ja värintoisto on hyvä, vaikkei se näissä kuvissa siltä näytäkään.

10 kommenttia:

 1. Ihana <3 !!!!! Varmasti toivottu lahja (ainakin kun lahjan saaja siitä itse huomauttaa!) Mainioita ilmeitä, veneessä olo aiheuttaa huolestumista <3 Kivellä pojat ovat ihan maastoutuneita <3 <3 Pusipusi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kalenteria oli myös tosi hauska tehdä, kun sai katsoa kaikki viime vuoden mökkikuvat läpi ja ihastella kallio-, kaislikko- ja metsäkissoja.

  VastaaPoista
 3. Tulipas siitä hieno! Ei ihme, että on toivottu lahja. :) Tämä onkin ihan muistiinlaittamisen arvoinen idea, josko sitä itsekkin innostuisi kaivelemaan kuva-arkistoja.

  VastaaPoista
 4. Loistava lahja :) ! Omista valokuvista on niin hauska tehdä kuvalahjoja!

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän ihana!!! Loistava lahja. Pitääpä harkita ensi vuodeksi samanmoinen Petjasta.

  VastaaPoista
 6. Tää on niin vaikeeta! SIis kun tykkää kaikista kolmesta k-sta ja pitäis päättää mitä blogia alkaa seuraamaan... ;) Ehkä linkkaan tämän, ja löydän sitten tuosta sivupalkista loput. Terkkuja kahdelta k-lta ja yhdeltä h-lta, eli hellyltä, kissalta ja kanilta. :)

  VastaaPoista
 7. Helly, kiitos ilahduttavasta kommentista ja kiitos toki muillekin kommenteista! :) Unohdin kertoa, että kalenterin aloituskuukauden voi päättää itse. Tilasin jo toista kertaa maaliskuusta alkavan kalenterin, koska olin viime vuonna alkuvuodesta vähän hidas.

  Seuraavaksi harkitsen Cisu ja Toto -palapelin tilaamista ja kissamukikin ois kiva - siis lahjaksi, olen varma, että kaikki haluavat kissakuvalahjoja. ;)

  VastaaPoista
 8. Voisin myös vinkata, että kun olen päässyt näkemään Naukulan mainioita tuotoksia Wilma-joulukortin ja Wilma- ja Helmi-postimerkkien muodossa, niin voisit miettiä niitäkin!

  VastaaPoista
 9. Ihana! <3 Tuon voisin ottaa heti omallekin seinälle vaikkei ole edes omat kissat, niin ihania ja tunnelmallisia kuvia! Tuo jököttäjäkivikuva on ihan mahtava, et ole ajatellut lähettää sitä johonkin kissakuva/valokuvakilpailuun?

  VastaaPoista
 10. Saila, pistetään korvan taakse, kissatuotteita kun tosiaan ei voi olla liikaa!:)

  Ja Luolaleijona, kiitos kehuista ja vinkistä! Kissojen mökkikuvat ovat parhaimpia, siellä ne ovat niin tyytyväisiä ja niin... kissoja. En ole muuten huomannut koskaan mitään kissakuvakilpailua, onko sulla antaa niistä tarkemapaa tietoa?

  VastaaPoista