perjantai 4. helmikuuta 2011

Kissanomistajan tyyliä

Mistä tunnistat kissanomistajan? Kissankarvoista ja muutenkin, öh, epäsiististä tyylistä.

Nostin eilen ohuen neuleeni valoa vasten, koska pelästyin, että niska- ja olkapääkiipeilijät ovat kynsineet siihen reiän. Ei se mikään reikä ollut, vaan kissanhiekan muru. Olikohan se keikkunut kauankin matkassani? Kysymys on retorinen, en edes halua tietää vastausta. 

Reikäisten neuleiden lisäksi olen viime aikoina ihmetellyt pölyongelmaa. Pari iltaa sitten Cisu äkkäsi kuivaustelineellä mustan trikoopaitani, jossa on nyöri. Voitte arvata, oliko tuo vastapesty vaate musta vai harmaa, kun Cisu oli raahannut sen villanukkamaton, pölyisen lattian ja lopuksi vielä juuttimaton poikki luokseni. Hän ei lainkaan ymmärtänyt, miksi en halua leikittää häntä tällä uudella nyörilelulla. Kun viikkasin vaatteen piiloon, olin viikata Cisunkin, niin innokkaasti hän pomppi tavoittelemassa uutta aarrettaan.

Olen onnistunut myös löytämään käsilaukustani kaninkarva- ja pingispalloja. Alkuvuodesta vaihdoin kalenterimallia tyystin, sillä en enää halunnut olla palaverissa se, jonka kalenterinselkä on täynnä hampaanjälkiä ja pursuaa vanua.

8 kommenttia:

 1. Voi miten tutulta kuullostaa. Meillä on aina ollut "olkapää" kissoja ja siinä samalla tahtoo paidat saada soman reikäkuvioinnin. Meillä onkin tapana vaihtaa kotivaatteet päälle, koska varsinkin Möde viihtyy pitkiäkin aikoja olkapäällä.
  Meerin koulukirjojen muovittamisen yhteydessä, on jokunen kissankarvakin tullut muovitettua.

  VastaaPoista
 2. Apua, en ole ajatellutkaan, millaisia kontaktimuovipuuhat tosiaan mahtavat olla kissojen kanssa! Ja koratit ovat vielä varsin vähäkarvaavia kissoiksi...

  Meilläkin vaihdetaan aina turvalliset kotivaatteet niskaan, mutta noita rei'ityksiä ehtii silti tapahtua kotiintulessa, koska etenkin Toto kiipeää melkein aina sylistä niskaan - ja tietenkin Cisu ja Toto pääsevät syliin heti eteisessä. Cisun ja Toton suvussa on muuten kuulemma enemmänkin olkapääkissoja, ehkä olkapäälle pomppaaminen tai kipuaminen on joku vanha koratien perinne! :)

  VastaaPoista
 3. Kanna todisteet ylväästi, sinä hienojen kissaherrojen palvelija : D !

  VastaaPoista
 4. Naukulan Mamma, melkein kaikesta muusta olenkin ylpeä, paitsi siitä, jos kuljen kissanhiekkaa harteilla! Onneksi harva osannee arvata, mistä on kyse. :)

  VastaaPoista
 5. Se ehkä oli puhdas kissanhiekkajyvänen kuitenkin ;) ?

  VastaaPoista
 6. Kissatuunausta ;) pojat haluavat, että muistat heidät töissäkin ;)

  VastaaPoista
 7. Niin, tässä on tietenkin kyse siitä, että pojat lähettävät minulle ikävänlievityslahjojan töihin. Joskus he meinaavat tulla itsekin mukaan, mutta en ota, vaikka se hauskaa olisikin. Tänään aamulla Toto asetteli rakkaan pallonsa miehen salkkuun, mikä uhraus - jotta töissä ei olisi niin ikävää, saat aarteeni mukaan!

  VastaaPoista
 8. Missä kalentereissa vanut pöllyävät?

  VastaaPoista