keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kuin kaksi marjaa

Selailin kuva-arkistoa ja huomasin, ettei Toto ole suinkaan ollut aina yhtä järkyttynyt veneilijä kuin kissavaarin kalenterissa. Katsokaa vaikka tätä kuvaa, jossa Toto veneilee (tai ainakin viettää aikaa veneessä) yhdessä vaarin kanssa.

Lähetin kuvan kaverille ja hän kommentoi ensin Toton pitkänpuikulaista hahmoa ja sitten hihittelimme, että Toto näyttää ihan kärpältä tai joltain piirroshahmolta. Sitten välähti – se on Ice Agen opossumi!

Kuva täältä.

7 kommenttia:

 1. No on kyllä jotain samaa näköä, varsinkin jos Totoon yhdistää vielä edellisestä postauksesta seepraraidat :) Raichukin näyttää joskus ihan tuolta, se nimittäin pomppii huiskan perässä aikalailla juuri noin ja tuollaisella ilmeellä.. :p

  VastaaPoista
 2. Joo, samanlainen lennokkuus on kummassakin kuvassa! Ihana Toto. :)

  VastaaPoista
 3. Toto on niin monipuolinen tyyppi: lennokas seepra-opossumikissa! :D

  VastaaPoista
 4. Onhan Totolla raidatkin, hännässä ainakin :-) Toto on selvä opossumi-varakippari, tähystää ja tarkistaa varusteet.

  VastaaPoista
 5. Voi Tottis! Kyllä ne venekelit ehkä vielä joskus tulee :)

  VastaaPoista
 6. Kutsuuko vaari itsekin itseään kissojen vaariksi? Entä onko kotiväki sitten kattiaisten äiti ja isä? :D

  VastaaPoista
 7. Raitaopossumi kiittää kommenteista!

  Anonyymi, hahah mikä kysymys. :) Meillä ei puhuta koskaan äidistä tai isästä tms. - vain mamma saattaa kyllä puheessa vilahtaa, koska molemmat pojat (niin, se kyllä on yleisempi ilmaus kuin kissat) ovat aikamoisia mammanpoikia. Mummi ja vaari eivät ole vakiintuneita ilmauksia nekään, ei minun eikä vanhempienikaan suussa, mutta kyllä kaikkien tulee niitä välillä käytettyä. Vanhemmillani on kunnia olla oikeastikin mummi ja vaari, joten välillä näitä kunnianimiä käytetään myös meidän poikien vaarittamiseen ja mummittamiseen. On myös hauskaa, että joskus jos Cisulle ja Totolle kertoo, kuka on tulossa kylään, vastaus saattaa kuulostaa ihan MUM- tai VAA-naukaisulta. :D Mummi ja vaari ovat Cisun ja Toton suosikkeja, koska heidän kanssaan mökkeillään ja heiltä saa aina kauheasti rapsutusta ja leikitystä. Heidän ilmaantumisensa eteiseen aiheuttaa usein paljon suurempaa pörinää kuin kotiväen saapuminen.

  VastaaPoista