torstai 17. helmikuuta 2011

Totokin osaa

Nyt ei ole kuvaa... mutta sitä vaan, että mitä iso edellä, sitä pieni perässä. Toto on alkanut säilyttää tämänhetkistä suosikkileluaan, kaninkarvapalloa, oman ruokakuppinsa vieressä. :) Onneksi ei kupissa, koska kyseessä on tosiaan karvainen lelu. (Cisun kuppikulkunen sen sijaan on kadonnut, iik!)

Toto on myös päättänyt, ettei Cisu ole meillä aina se, joka saa suunvuoron. Tottis on alkanut päivien pidentymisen myötä jutella kovasti. Siinä missä Cisu naukuu ja karjahtelee, Toto kulkee ympäriinsä vienosti mäykyen ja väykyen ja usein vain iiiiiiinisten. Pojat taitavat puhua koratin kielen eri murteita.

8 kommenttia:

 1. Epäilen, että Tottis yrittää puhua teille eri kieltä, koska ette tunnu ymmärtävän Cisun yrityksiä. Onneksi monikieliset koratialaiset eivät jää tassu suuhun ihmettelemään, vaan yrittävät löytää kielen, jota tekin ymmärtäisitte. :)

  VastaaPoista
 2. Toto yrittää ainakin puhua suomea. Mies juuri kyseli häneltä jostain asiasta, että haluatko. Toto vastasi: "haaaluuuuuuun!"

  VastaaPoista
 3. Ei oo totta :D ! Voihan kaninkarvapallo sentään! Ja vielä suomenkieltä kaupan päälle. Kyllä on varsinaisia monitaitureita Koratiassa. Epäilenpä, että kaikki K-Blogin lukijat lähettäisivät Cisulle roppakaupalla kulkusia, jos vain olisi osoite tiedossa! Ja Totolle kaninkarvapalloja. Hmmm... vai lisää poteroita kenties ;)

  VastaaPoista
 4. Mä luulen, että on ihan hyvä jutella välillä niin pysyy roti näis kotitouhuissa. Mäkin olen alkanut, Harmaan mallin mukaan, komentelemaan keittiössä.Sanon "iu" ja "nää" mielestäni varsin asianmukaisesti, mut mulle vaan hihitellään. Harjoittelen lisää!

  VastaaPoista
 5. Iu, nää! Väy mäy, musta, Musta, toi on tosiaan ihan asianmukaista. Mäkin komentelen erityisesti keittiössä. Kun mun emäntä pari päivää sitten tiputti vahingossa raksun keittiön lattialle, mä heti kaahasin paikalle ihan eri huoneesta ja huusi UIUIUIUIUI. Ruoalla ei leikitä, meidän raksuja ei heitellä!

  Keittiön lisäksi komentelen vessassa, että siivous sujuu. Lisäksi juttelen kaikkialla, ihan vaan itsekseni. Juttelu on kivaa. Eräänä yönä mun kuultiin jopa puhuvan unissani.

  Cisu sai tänään varakulkusen käyttöönsä, joten ei huolta kulkusasioista! Varakulkunenkin ehti kyllä jo kadota yhteen laatikkoon, mutta se saatiin pelastettua.

  VastaaPoista
 6. Mielikuvitus on tietysti huvitus, mutta voisiko tuota äänimaailmaa vihdoin päästä kuulemaan? Pienikin pätkä riittää, mutta lupaan ostaa äänitteen, jos pojat päättävät levyttää. :D

  VastaaPoista
 7. Tämä on taas yksi niistä postauksista joista muistaa että koratit ja simskut tulevat samasta maasta ;)

  VastaaPoista
 8. Tuskin pojat levyttävät, mutta yritän muistaa videointimahdollisuuden. Ääniä on kyllä vaikea saada nauhalle, pitäisi olla muuten hipihiljaista. Blogissa on ollut aiemmin ainakin mintunhimoisen Cisun kiivas ääninäyte: http://kokolailla.blogspot.com/2010/04/synttaripollyt.html

  VastaaPoista