tiistai 8. helmikuuta 2011

Identiteetin palautus

Kamera on ollut viime päivinä laiska, mutta... kerrottakoon, että Koratiaan kuuluu hyvää. Sisäpoteron suhteen on päästy yhteisymmärrykseen: kumpikin saa kiemurtaa ja kököttää siinä vapaasti, Cisu tosin haluaa myös vastaanottaa aamurapsun ja -silityksen poterossa köllien. Betoni on parasta!

Pojat ovat viipottaneet jonkin aikaa nakupelleinä. Ensin Toton panta kastui ja se otettiin muka vain hetkeksi pois, siitä on nyt pari kolme kuukautta. Muutama viikko sitten Cisukin sai vapautuksen, koska häntä tuntui kutittavan kaulan ja pään alueelta.

Veljekset ovat kuitenkin alkaneet jo vähän ulkoilla, sekä ihmisten luvalla että etenkin oma-aloitteisesti. Vaikka karkumatkan pituus näin talvikaudella mitataan useimmiten senteissä kuin metreissä, ajattelimme, että pojat voisi taas pannoittaa.

Oletin pantojen aiheuttavan kiemurtelua ja rimpuilua, mutta mitä vielä. Hurisevat pitkäkaulat oikein kurottelivat, että oma panta saataisiin mahdollisimman pian kaulaan. Kumpikaan ei yrittänyt irrottaa pantaansa eikä yhtään pudistellut itseään. Ehkä Cisulla ja Totollakin on välillä vaikeuksia erottaa, kumpi on kumpi. Nyt se käy helposti, kun oman identiteetin voi aina tarkistaa pannan väristä ja pannasta roikkuvasta nimilapusta. 

Molemmat karvaherrat ovat viime aikoina myös kärttäneet usein harjausta kuminystyräharjalla ja eilen he kävivät mani–pedikyyrissä. Toto oli ottanut kynnenleikkuun niin iiisisti, että oli nukahtanut sen aikana miehen syliin! 

Hyvin siis voidaan ja edustuskunnossa ollaan.

6 kommenttia:

 1. Hyvä, että pannat ovat palanneet! Välillä on nimittäina aika vaikea kuvista yrittää arvata kumpi on kumpi. ;)

  VastaaPoista
 2. Välillä myös ihan livenä on ollut vaikea yrittää arvata, kumpi on kumpi. :)

  VastaaPoista
 3. Nudismi on siis out! Mikäs se värikoodi on? Vai selviääkö totuus vain nimikylttiä lukemalla meille virtuaali-ihailijoille?

  VastaaPoista
 4. Ovat tosiaan pojat niin samannäköisiä etten minä ainakaan niitä erota toisistaan.

  Hassua, että oikein nukahdetaan kynnenleikkuuseen. Täällä se on niin inhottavaa, siedetään kyllä mutta äkkiä se on tehtävä.

  VastaaPoista
 5. Minä olen kuvitellut näkeväni noissa karvaturreissa eroja. Mutta tunnistavatko he itse nimensä? Kovasti kiinnostaisi tietää. :D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi on oikeassa, kyllä pojissa on eroja - vaikken minäkään oikein erota vieraiden koratien kuvista mitään eroja, samanlaista harmaata väkeä kaikki tyynni. Laitoin juuri tietoa poikien tunnusmerkeistä blogiin.

  Nimilappuja ei valitettavasti julkaista blogissa vaan pyrin aina suttaamaan ne kuvankäsittelyohjelmalla, koska pojat kantavat myös puhelinnumeroja kaulassaan. Rajoitamme ihailijaviestit blogiin ja sähköpostiin, pojilla ei ole puhelinpalvelua. ;)

  VastaaPoista