perjantai 18. helmikuuta 2011

Sisäpotero 24/7

Sisäpoterolla on niin suuri käyttöaste ja se nauttii niin suurta suosiota, että saa nähdä, kelpaako ulkopotero tämän jälkeen enää ollenkaan.

Kun ihminen herää aamulla, hän saa juosta kissan perässä poterolle. On kiemurtelevan aamuhalin aika. Kiemurtelu on niin sekopäistä puuhaa, ettei kamera pysy mukana.
Kun ihmiset tekevät aamupuuhiaan, kuuluu poterolta tuon tuosta kovaäänistä huutoa. Siellä on halinkipeä kiemurtelija. Aamuhaleja ei voi olla liikaa.

Poteronvartijan vaihto.
Kohta seuraavakin poterofani kierii hurmiossa.

Sisäspoteroon kuuluu rynnätä myös iltaisin, kun ihmiset ovat saapuneet kotiin. Ja jos ihminen sattuu hiippailemaan talossa yöllä, pitää kissan herätä ja singahtaa poteroon ja huutaa hellimistä.  Potero on siis ympärivuorokautinen hyötykapistus.

Myös saunan hyödyt tuli testattua eilen. Tavanomaisen hurinan ja autuaan lojumisen lisäksi Cisu päätti ystävällisesti tehdä saunassa vähän hommia. Hän pesi selkääni useaan otteeseen ja sain lopuksi käsipesunkin. Ahkera saunottaja kehräsi koko ajan minua hoitaessaan. Maailman paras saunatonttu!

6 kommenttia:

 1. Voi ei, ihana Cisu selänpesijä <3 Teidän kissat ovat kyllä ihan harvinaisen hassuja ja hauskoja, ihanan persoonallisia ja kekseliäitä. Ai, onko siitä joskus harmiakin vai? Ei kai sentään? :-D

  VastaaPoista
 2. Kyyllä, kyllä. Kyllä kelpaa se ulkopoterokin. Kunhan nyt vaan näistä pakkasista....

  VastaaPoista
 3. Voi ei, miten voin ikinä varastaa sisäpoteron...

  VastaaPoista
 4. Pakko oli tulla uudelleen katsomaan :) Sisäpotero <3

  VastaaPoista
 5. Hahahaa :D, kauhee hepuli tuli. Mikä tuo potero edes on?

  VastaaPoista
 6. Ulkopotero on sadevesikouru, johon Cisu menee aina ulkoillessaan istumaan. Sisäpotero on betonilautanen, jonka oikea koti ei oikeastaan ole meillä, mutta jonka saamme toistaiseksi pitää. Olen luvannut tehdä pojille korvaavan poteron tai pari heti kun betoniaskartelusäät alkavat... Poterossa ei voi nukkua eikä syödä, mutta muuten siinä on tosi ihanaa viettää aikaa. Betonissa on jotain taikaa, se pistää kiemurtamaan kuin kesäkuuma asfaltti! Ja mikä sen taika sitten on, ei hajuakaan... :)

  VastaaPoista