sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Sisäpotero!

Hyviä uutisia: Koratiassa on vihdoin ihka aito sisäpotero!

Myönnän kyllä olleeni taas kerran vain vajavainen ihminen, sillä en ajatellut ollenkaan kissoja, kun laitoin olkkariin esille betonilautasen, vielä aurinkoläikkään. En edes ymmärtänyt, että tässä oli nyt vihdoin se kauan kaivattu sisäpotero, ennen kuin ystävä huomautti, että kyseessä on selvästi potero. (Se, ken ei tiedä, mikä merkitys poterolla on Koratiassa, löytää Etsi tästä blogista -työkalulla tietoa tästä oleellisesta asiasta, pihamme tärkeimmästä pisteestä.)

Ensimmäisen poteron huomasi Toto. Hän havaitsi heti, että tässä poterossa on potentiaalia. Siinä voi istua,
mönkiä ja kiemurella
ja siihen voi tehdä pesän.
Miksi ihmiset taas pitävät mua huvittavana?

Mutta...kukas tuolta tulee?
Tietysti Cisu, ovathan poterohommat erityisesti hänen alaansa. Pikkuveli oli pian saanut häädön ja tilalle oli ilmestynyt varsin tyytyväinen Koratian kuningas.


Mä en sitten lähde tästä ihan heti!
Mä otan tässä aurinkokylpyjä.


Kerrankin asiallinen sisustuselementti.

Elämä on siis mallillaan. Ja kevään tullen eli betoniaskartelukauden taas käynnistyessä tiedän, mitä ainakin teen: muutaman sisäpoteron.

12 kommenttia:

 1. JEE! JEE! JIHUU! Nyt koitti todelliset onnenpäivät! Sisäpotero :D Prinssit huom! Naukulan Mamma on kyllä yrittänyt tätä teille saada jo aikapäivää sitten ;) !

  VastaaPoista
 2. Sisäpotero! Henkilökunta ollut todella viisas!

  Psst, Toto on niiiin ihanan hassu! :)

  VastaaPoista
 3. Te onnelliset, teil on fiksuja ihmisii kotona...

  VastaaPoista
 4. Mitenköhän käy kun ihminen yrittää tehdä asioikseen kissalle jotain.. yleensä kissat huolivat vain jotain heidän itsensä valitsemaa ;) Tee silti lisää poteroita..

  VastaaPoista
 5. Erittäin oisvallinen sisäpotero! Sehän sopii tosi moneen kissamaiseen puuhaan. :) Oli jo aikakin saada oikea potero sisälle, hienosti juksasitte henkilökunnna luulemaan, että se laittoi esille jotain taidetta.

  VastaaPoista
 6. Höh, ilmiselvä sisäpotero, ei voi ymmärtää miten henkilökunta ei sitä heti tajunnut.

  VastaaPoista
 7. Voi ei....poterohan on täydellinen! Tai melkein, mun makuun siinä pitäis vielä olla tyyny, mutta meikä onkin luppakorvainen koira, mukavuudenhaluinen sellainen. Auringossa nukkuminen on ihanaa!

  VastaaPoista
 8. Eeeiiii... onko elämä mallillaan? Toto! Totolla ei ole omaa poteroa. Tuhmat ihmiset, heti Totolle oma potero!
  Terv. PTP
  (Potero Totolle -puolue)
  tiedotuspäällikkö

  VastaaPoista
 9. Vuoden Betonirakenne 2011 valittu! :D

  VastaaPoista
 10. Mahtavaa, pojat! Hienosti juksattu ihmistä. Sitäpaitsi jos se olisi ihan SUORAAN koettanut laittaa teille sisäpoteroa, ettehän te olisi tietenkään voineet sitä käyttää. Luulisivat ihmiset vielä että kissoille hankitut tarvikkeet tuostanoin kelpaavat ;)

  Me voidaan alkaa PTP:n kannatusjäseniksi! Riittääkö, jos Raichu täällä päässä maukuu PTP:n iskulausetta päivittäin?

  VastaaPoista
 11. Hihkumista ja betonipoteropuolue! Kyllä potero ON tärkeä juttu, selvästi. :D Cisun ja Toton henkilökuntaa ei kyllä kannata ollenkaan kehua edes tästä yhdestä poterosta, kun se ei siis tosiaan ollenkaan aavistanut olevansa poteronperustustehtävissä. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Ainakin Cisulla on nyt sisäpotero, ja Totokin saa sitä lainaa. PTP:n jäsenille tiedoksi, että lupaan tehdä Totolle oman poteron!

  VastaaPoista
 12. Hieno juttu! PTP:n jäsenmäärä on päivässä moninkertaistunut, ja Raichun rallatellessa iskulausetta jäseniä alkaa lentämään ovista ja ikkunoista. Seuraavaksi eduskuntaan! Puolueohjelmahan on jo selvä. Emme luovuta ennen kuin Totolla on oma Potero.

  VastaaPoista