maanantai 1. helmikuuta 2010

Cisun uusin ammatti

Cisuhan on laajalti tunnettu monipuolisuudestaan. Hän on mm. taitava arkkitehti ja purku-urakoitsija ja pitää myös sisustamisesta. Niin ikään Cisulta onnistuu myös ihmiskoulutus sekä kaikenlaiset laatikkohommat.

Mökkikertomuksesta unohtui tieto, että Cisu on nykyisin myös parturi. Kun isäni oli tullut saunasta ja loikoillut hetken, Cisu oli nuollut ja sukinut hänen hiuksiaan kuin Toton turkkia ikään. Parturi oli myös viihdyttänyt asiakastaan kehräyksellä. On siinä syytäkin hurista, kun saa tehdä vaarista kissamaisen komean. Vaari otti ihan tyynesti ja oli vain imarreltu hoidosta. Pääasia kuulemma, että nuolija ei ole "ystävällinen kuolaava bokseri".

6 kommenttia:

 1. Oi, mahtava ammattirepertuaari Cisulla. Se on tätä nykyaikaa kun pitää olla moniosaaja.

  VastaaPoista
 2. Cisuhan on todella päättänyt kehittää itseään laajalla ammattiosaamisella. Peukku pojalle!

  VastaaPoista
 3. Olisiko vielä vapaita aikoja tällä viikolla?

  VastaaPoista
 4. Cisu on selvästi se omatoiminen ja yrittäjähenkinen meidän kissoista. Toto tuntuu luottavan siihen, että hyvä ulkonäkö riittää maailmassa menestymiseen: hän vain enemmän katselee ja söpöilee, kun Cisu taas toimii. Totolla on lisäksi hieman arveluttava tapa pyrkiä eteenpäin reittä pitkin kiipeämällä. Kun siitä kiipeää aina niskaan asti, saakin usein haluamansa eli paljon huomiota.

  Kyllä Cisun parturikampaamoon varmasti pääsee milloin vain, ilman ajanvaraustakin. Kaikkein mieluiten Cisu kampaa pitkää tukkaa; ponnari, josta voi riuhtoa, on plussaa. Lyhyt hiusmalli on kyllä toisaalta hauskempi, sillä silloin Cisu voi myös antaa koratialaista päähierontaa tassuillaan ja nuolla myös päänahan puhtaaksi.

  VastaaPoista
 5. Voi mahoton kun oli taas hauska lukea poikien tohell...touhuista :D Ja tarinaa riitti kun ei olla hetkeen käyty. Nyt onkin sitten maha kipeänä kun on saanut hörötellä kunnolla :)

  VastaaPoista
 6. Menina, hyvä että tarinat ilahduttivat. Vähän kyllä ihmettelen, miten näissä kommenteissa usein puhutaan tohelluksista ja touhuista, vaikka jos Cisulta ja Totolta kysyttäisiin, he omasta mielestään varmasti vain hoitaisivat vakavasti, hyvin asiaan paneutuneesti ihan normaaleja kissaherrojen juttuja. :)

  Cisun uusin ammatti onkin vissiin laulaja. Nauratti äsken työmatkalla, kun kuulimme yhtäkkiä radiosta, että "C(hisu) on kahminut peräti 7 Emma-ehdokkuutta". Vai onkohan se teidän Kisu kuitenkin? Oli kuka oli, niin toivon mukaan kutsuu henkilökuntansa mukaan bileisiin.

  VastaaPoista