keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Roskisdyykkaus on HURmaavaa

Tapahtuipa eräänä iltana, ettei Cisua löytynyt mistään.

Veli Toto sekä ihmiset etsivät häntä kaikkialta, mutta mitään ei näkynyt, huhuiluun ei vastattu. Heräsi jo epäilys ja pelko, onko Cisu-polo livahtanut ulos pakkasiltaan.

Kylpyhuoneeseen saavuttuaan etsintäpartio höristi kuitenkin korviaan: aivan kuin jostain kuuluisi hurinaa.

Hurinan lähteeksi paikallistettiin kylppärissä kierrätykseen joutumista odottanut pahvilaatikko. Siellä, roskien alla oli jotain harmaata ja pehmeää ja hyvin tyytyväistä.

Kas, laatikkofani Cisu, nykyisin myös roskisdyykkari!Miksi te löysitte mut? Enkö mä saa IKINÄ olla rauhassa?!

7 kommenttia:

 1. Oi mikä aarre! Ja vielä roskiin menossa! (Otsikosta jo luulin että Cisu löysi uuden intohimon banaaninkuoriin ja tyhjiin kissanruokapurkkeihin, mutta onneksi sentään tuollainen siistimpi "roskis" ;) )

  VastaaPoista
 2. Hyvä Cisu! Pahvilaatikot on parhaita. Näin kerrot emännälle että tätä ei niinvaan roskiin heitetä. Eihän se voi sitä ulos kantaa jos sä olet sisällä, eihän?
  terveisin
  Musti

  VastaaPoista
 3. Tarrkasilmäisiä roskisdyykkareita teillä :) Meillä pahvilaatikoiden armonaika loppuu viimeistään silloin kun henkilökunta kypsyy niiden puremisjätteiden siivoamiseen...

  VastaaPoista
 4. Hui, kumpikaan ei ole vielä kaivautunut tavalliseen roskikseen, vaikka sellaista mieluusti käytäisiinkin nuuhkimassa ja tonkimassa.

  Ajattelimme, että vaikka tiedämme laatikkojen merkityksen kaikille kissoille, YHDEN laatikon sentään voisi kärrätä suoraan ulos. Mutta ei se tosiaan jäänyt laatikkohirmulta huomaamatta sekään boksi, eikä kissaa sisältävää laatikkoa tosiaan niin vaan hävitetäkään (kiitos vaan vinkistä, Musti!).

  VastaaPoista
 5. Tuohan olisi keittiöön siirrettynä köyhän miehen kelpo tiskikone.

  VastaaPoista
 6. Voi, että kisut tykkää just pahvilaatikoista... Meilläkin...koskaan ei ole väliä, onko iso vai pieni laatikko, mutta kisun pitää tunkea itsensä sinne keinolla millä hyvänsä... Ja miten ne nauttii siitä!

  VastaaPoista
 7. hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

  VastaaPoista