maanantai 14. joulukuuta 2009

Arkkitehtitoimisto Cisu

...vastaa kissakansan toiveisiin. Haluattepa asua omassa boksissa tai rapisevassa rivitalossa, koratialainen arkkitehti Cisu on palveluksessanne.

Hän tietää, että esimerkiksi kyljelleen kylpyhuoneeseen unohdetusta kirkasvalolampun laatikosta saa upean omakotitalon, jossa on lipallinen sisäänkäynti sekä viiston oven takana suljettu, mukava oleskelutila.

Eikö kukaan todellakaan tule asuntoesittelyyn?

Vetäydyn sitten yksin talooni.
Sivuhuomatus: arkkitehtitoimisto Cisu assistenttinsa Toton kanssa suosittelee kylpyhuonetta yleisestikin kissoille sopivaksi majapaikaksi. Siellä on mukavan lämmintä, ja jos satutte asumaan sottapyttyisten ihmisten kanssa, usein hauskoja pyykkikasoja, joita voi myllätä.

Sosiaalisille kissoille Cisu suosittelee rivitaloa. Rivitalonkaan ei kuitenkaan tarvitse olla tylsä! Jokainen asunto voi olla uniikki. Tässä Cisun suunnittelemassa rivitalossa on pienimpänä muttei suinkaan vähäpätöisimpänä huoneistona kissoille aina rakas ja tarpeellinen kenkälaatikko (kyllä, juuri se, jossa Cisu edelleenkin viettää huomattavia aikoja valveillaoloajastaan), kissojen fleecemaja sekä mahtavista mahtavin teltta, arkkitehtitoimisto Cisun yhteistyökumppanin, herra Clas Ohlssonin valmistama jättikokoinen paperipussi.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä! Suunnittelen hetkessä juuri Teidän kissamaiseen lifestyleenne sopivan talon. Olen erikoistunut mobiileihin taloihin: saatte minulta varmasti talon, jota voitte halutessanne alati raahata pitkin ja poikin reviiriänne. Terveisin, arkkitehti Cisu Cisun talotehtaasta.

4 kommenttia:

 1. Hieno mainos Cisun toimialasta ;)

  VastaaPoista
 2. Wau, meidän tytöt kertoivat heti oman toiveensa: korkea, paljon virikkeitä ja paljon tilaa. Lämpimiä nukkumasoppeja ja piileskelypaikkoja, kiitooos! ;D

  VastaaPoista
 3. Oi, kuulostaa siltä, että Cisun pitää laajentaa talotehtaan tuotevalikoimaa myös kerrostaloihin, että Ruusun tyttöjen kaikki toiveet toteutuvat! No, tuskinpa se on huippuarkkitehdille mitenkään ylivoimainen haaste.

  VastaaPoista
 4. Jenni: Uskon Cisun Arkkitehtitoimiston selviävän tästä suunnitteluhaasteesta leikiten. ;D

  VastaaPoista