tiistai 7. heinäkuuta 2009

Cisu sisustaa, osa 2

Cisun sisustusprojektit jatkuvat. Äsken kotiin palatessamme meitä odotti hävityksen kauhistus. Keittiön matto oli rullalla ja joka puolella lojui kierrätyspahviroskia. Cisu - olettavasti Cisu, seuraava huonolaatuinen mutta havainnollinen kuvasarja todistaa sen - oli päättänyt tyhjentää pahvijätettä sisältäneen lehtikorin, siirtää sen keskelle lattiaa ja pyhittää omiin tarkoituksiinsa.Lehtikorin läpi voi kävellä.
Korissa voi istua.

Siellä voi myös makailla. Makailu on erityisen hauskaa, jos joku heiluttaa koria: kissakeinu on hauska keksintö. Lisäksi kori tarjoaa oivallisen mahdollisuuden kissa-agilityyn: sen läpi voi hypätä. Valitettavasti keinumisesta ja loikkimisesta ei ole kuvia, koska Cisu ei suostunut em. temppuihin kameran läsnä ollessa.
Lupasimme Cisulle, että lehtikori pidetään vastedes tyhjänä, niin hänen ei tarvitse nähdä niin paljon vaivaa sisustamisen ja harrastamisen eteen.
Koritemput pysyvät Cisun omana harrastuksena. Toto ei vielä osaa. Rohkea pikkuveli kyllä yritti astua isovelimäisen kevyesti koriin, mutta huonosti kävi.

2 kommenttia:

  1. Hmmm, Sampo-ilmiö taitaa olla tarttuva. :O

    VastaaPoista
  2. Sampo-ilmiö taitaa levitä ympäri Suomea kulovalkean tavoin. Kääk. Kuka on seuraava Sampo-eläin?


    (Sampo-ilmiö = kiltein ja rauhallisin mäyriksenpentu muuttuu kotona sohviasyöväksi ja joka paikassa riehuvaksi riiviökoiraksi)

    VastaaPoista