sunnuntai 7. elokuuta 2011

Makea tunnustusSaaripalstan valtio antoi meille Koratiaan hienon tunnustuksen, kiitos! Tunnustuksen saajan/saajien tulee vastata kolmeen kysymykseen ja lähettää tunnustus eteenpäin. Meiltä tulee nyt yhteensä yhdeksän vastausta, sillä Saila oli erikseen maininnut, että tunnustus on Cisulle, Totolle sekä Jennille. Vastaammekin siis tässä järjestyksessä, eli aloittakaamme kuningas Cisusta.


1. Mikä on lempivärisi? Harmaa, tyylikkään hopeinen siniharmaa, arvatkaa vain miksi.
2. Mikä on lempiruokasi? Ulkona tuore kissanminttu, kotona raaka porsaansydän.
3. Minne haluaisit matkustaa? En minnekään. Tänään matkustin veljeni ja emäntäni kanssa tosi kauas kotoa, kun kävelimme pitkin peltoja pidemmälle kuin koskaan, ihan uutta reittiä. Johdin joukkoa, mutta vilkuilin koko ajan kohti kotiani, Koratian kuninkaanlinnaa. Kun kuulin Kotiin!-kehotuksen, käännyin omatoimisesti kohti kotipihaa. Vaikka olen kova menemään ja reissaamaankin, oma koti on kuitenkin paras paikka. Nyt lojun veljeni kanssa tässä sohvalla ja kuuntelen tietokoneen napinaa. Välillä nostan unisena leukani kohti kattoa ja hurisen, sillä tiedän, että saan aina pyytäessäni leukarapsutusta. Minulla on kotona kaikki mitä tarvitsen.


Toto:


1. Lempiväri? Tyylikkään hopeinen siniharmaa. Isoveljeni on kauniin kokoharmaa ja ihailen häntä, mielestäni hän on tosi komea tyyppi. (Huom. Olen niin hyväkäytöksinen, etten viitsi kehua itseäni, mutta muistakaa, että olen ihan samannäköinen kuin veljeni! Ja yhtä hyvä tyyppi muutenkin! Joidenkin mielestä ehkä jopa parempi.)
2. Lempiruoka? Katkarapu, mutta vain ja ainoastaan maustamaton pakastekatkarapu, sulatettuna ja vedellä huuhdottuna. Minua kauhistuttaa vieläkin eilisaamuinen koettelemus, kun ihmiset antoivat meille kissojen katkarapuruokaa. Kuka sellaista söisi?
3. Toiveiden matkapaikka? Se ihana huvila, jossa näin häivähdyksen paremmasta tulevaisuudesta. Soutumatkasta huolimatta muuttaisin sinne heti jos voisin ja ottaisin huvilan omaksi kuninkaanlinnakseni. Kai muistatte, että minulla on jo kuninkaallinen nimikin, olen HM King Toto Fergus Elliotcock of Koratiashire!


Jenni:


1. Lempiväri? Harmaa. Mitään muuta vastausta ei ole, kun asuu yhden melko harmaahapsisen miehen ja kahden täysin harmaan koratialaispojan kanssa. Ja itseltänikin löytyi taannoin pari hiusta, jotka eivät ole harmaita, mutta näyttävät poikkeusolosuhteissa, kuten kaupan pukukopin julmassa ja vääristävässä valossa, hieman harmahtavilta, mutta eivät ole siis ollenkaan harmaita. Kaikki perheen muut harmaat ovat nauraneet tälle selitykselle ja toivottaneet minut mukaan harmaaseen joukkoonsa.
2. Lempiruoka? Kotimaisista loimulohi ja uunissa paistetut lohkolantut, ulkomaisista thaimaalainen tom kha -keitto.
3. Toiveiden matkapaikka? Tällä hetkellä päällimmäisin toive on moottoripyörämatka Turun saaristoon. Ei haittaisi tosin, jos se vaihtuisi vaikkapa Kenian safariin tai issikkavaellukseen Islannissa (en ole koskaan edes hipaissut issikkaa).


Siirrämme tunnustusleivoksen eteenpäin Opulle ja Kärpälle, koska he ilmoittivat eilen ilahduttavasti pitkästä aikaa olemassaolostaan ja lähettivät kommentin. Olisi kivaa kuulla, mitä teille kuuluu! 

8 kommenttia:

 1. Hihi! <3 Joo, ei niihin pukukopin valoihin kannata luottaa, nehän lihottaa ja kaikkee! Varmaan tekevät harmaita hiuksiakin. Just semmosia ne on!

  VastaaPoista
 2. Apuva! Ei me olla päivitetty blogia ööö.... reiluun vuoteen näemmä. Oi voi. Pitänee koittaa aktivoitua tämän palkinnon myötä hieman...

  VastaaPoista
 3. Zepa, sellaisia ne pukukopit just on! Ne myös kutistaa vaatteita. Jos on ottanut koppiin mukaan ihan oikeaa kokoa olevat housut sovitettavaksi, niin sitten ne juuttuvat kopissa polveen kiinni. Käsittämätöntä.

  Mirja, jee, kiva että aktivoiduitte! Olette leivoksilla lahjottavissa. :)

  VastaaPoista
 4. Näin sinänsä asiaan liittymättä, jos päädyt sille issikkavaellukselle Islantiin, älä valitse halvinta heppailufirmaa, näin kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa.

  VastaaPoista
 5. Ihana kirjoitus! Mukava lukea teidän kaikkien pohdintoja. Harmaa on tyylikäs väri jossa on paljon sävyjä :-)
  (sanoo Ransu)
  Poiketkaa sit tänne kans!

  VastaaPoista
 6. Lefa, kiitos vinkistä! Ikävä kyllä en ole tietääkseni lähitulevaisuudessa päätymässä, mutta aina voi haaveilla. Ja jos pääsen Islantiin, haluan ihan varmasti heppailla, silloin on hyötyä hyvistä vinkeistä.

  (Ja oi ei, aloin heti miettiä, millaistakohan sulla on siellä ollut, olisi ihana kuulla lisää! Islanti ja issikat ovat houkuttelevia!)

  Saila, kyllä, harmaa on paras. Se sopii kaikkeen ja on aina varma valinta. Lisäksi ainakin harmaat kissat tuovat yllättävän paljon väriä elämään. Kuten tiedät. :)

  Voitais poiketakin!

  VastaaPoista
 7. Jenni, kauppojen pukoppien peilit valehtelevat aina - epäeduksi.

  Kenian safari ja issikkavaellus missä tahansa sopisi minullekin.

  VastaaPoista
 8. Ainakin H&M:ssa oli ennen (en ole käynyt aikoihin) hoikistavat peilit. Sekään ei ole hyvä, kun luulee tehneensä loisto-ostoksia ja sitten kotipeilissä onkin jotain ihan muuta. :D

  VastaaPoista