keskiviikko 24. elokuuta 2011

Hanki elämä

...tai edes harrastus!


Cisulla ja Totolla on asiaa:


Cisu: No, me huomattiin, että toinen ihminen on koko ajan kotona. Kuulemma se on nyt vapaa vuorottelija tai jotain sellaista. Voi ei. Vaikkei me yleensä piitata tietokonehommista, me autettiin sitä valitsemaan syksyksi harrastuksia, että saatais olla joskus rauhassakin. 
Toto: Hmmmm... Oiskohan tuossa jotain sopivaa? Ainakin on työväenopiston sivut... Joo, katos tätä, Cisu, ehdotetaanko ihmiselle tota harrastusta?
Molemmat: Pujotus- ja poimintakuviot? No jaa, mutta pääasia että se tekee  jotain.
Huh, se ilmoittautu parillekin kurssille! Nyt voi rentoutua!
Cisu: No niin siis. Tehtävä suoritettu ja näytös ohi. Antakaa nyt nukkua rauhassa.

12 kommenttia:

 1. :-D Mitkä ura-avustajat! Personal coaches. Poiminta ja pujottelu on varmaan hyvät taidot kissojakin käsitellessä. Kyllä tästä vielä hyvä tulee. Onneksi et ole päätöstesi kanssa yksin!

  VastaaPoista
 2. On ne, personal coaches ja välillä personal trainereitakin, kun saadaan pinkoa karkulaisten perässä (tosin tämä on turhaa panettelua, meillä ei karata nykyisin oikeastaan ollenkaan).

  Päätökset on nyt tehty ja jäämme odottamaan, miten henkevä ja taitava minusta tulee Cisun ja Toton valitsemilla kursseilla. :)

  VastaaPoista
 3. Aika mietteliäs asento tuossa toisessa kuvassa :D Loistavaa!

  VastaaPoista
 4. Hienovaraista vihjailua, joka johto onnelliseen lopputulokseen... :D

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että pojat kannustavat noinkin tomerasti uusiin kehittäviin harrastuksiin!
  (Betty parhaillaan rynttää mun työväenopiston ilmoittautumispaperia)

  VastaaPoista
 6. Anni, jooo, Toto on hyvin paneutunut tehtäväänsä. :D

  Heidi, ei ollut edes kovin hienovaraista, välillä näyttöä täppäiltiinkin, että mee nyt jonnekin...

  Mindy, voi ei. Mutta sehän vain kertoo, että Bettyllä ei ole tarvetta lähettää sinua pois kotoa, toisin kuin meidän kissukoilla minun suhteeni. ;)

  VastaaPoista
 7. Hienoa kun autatte ihmistä. Meinaatteko että se on liikaa kotona kyttäämässä teidän tekemisiä? :D

  VastaaPoista
 8. Pujotus- ja poimintakuviot? Jaa-has. No meidän tulkinnan mukaan se tarkoittaa ulkoiluvaljaiden pujotuskurssia ja "nyt sisälle" poimintakuviota. Ehkä pojat haluavat ulkoilla useammin, esim. n 5 min välein ja siksi ehdottivat tätä pujotus- ja poimintakurssia? Sitä voisi harjoittaa ihan siellä Koratiassakin.

  VastaaPoista
 9. Ai että näytti rankalta puuhalta, ilmankos alkoi väsyttämään! Mutta hienoa, että pidätte palvelijan vireystasosta huolta, ettei vallan laiskistu kotona ollessaan.

  VastaaPoista
 10. Hah, olipas siinä melkoinen urakka! Mutta palkintona hiukan omaa rauhaa...

  VastaaPoista
 11. Cisu ja Toto eivät oikein tiedä, mitä tahtovat. Eilen olin sitten poissa aamuvarhaisesta iltamyöhään, ja kun tulin kotiin, täällä huristiin hyvin kovaäänisesti ja Cisu ihan tarrautui minuun. Niin että kotona pitäisi olla, mutta ei saisi häiritä kissoja. :)

  Pojat eivät päässeet eilen uloskaan, joten aamulla he huusivat kurkku suorana ja tärisivät kiihkosta, kun U-retki pitkästä aikaa vaikutti mahdolliselta. Käytiin juuri metsässä, pellolla ja tiekävelyllä, eiköhän se hetkeksi riitä.

  VastaaPoista
 12. Pictures, or it didn't happen! Ulkoilusta siis... :D

  VastaaPoista