tiistai 30. elokuuta 2011

TuikeaTuikeaksi vetää kissapolon, kun sataa ja sataa. Vaikka terassi on ajoittain kuiva, on ruoho niin märkää, ettei sille viitsi astua. Paitsi silloin, jos kuulee oravan kutsun metsästä, silloin mikään ei ole este. Harmi, että sade tuntuu lannistaneet kurretkin - ulkoilu tuppaa menemään tuikeiluksi.

7 kommenttia:

 1. Nyt näkee kyllä, että päähän ottaa...Voi Cisua!

  VastaaPoista
 2. Ai hitsi, täällä sade loppuikin muutaman kuuron jälkeen. On ollut hyvä istutuskeli, kun märkä savimaa tarttuu lapioon (ja kengänpohjiin! Hyvää jalkalihasten voimatreeniä).
  Cisupolo! Kyllä se siitä. Kesä tulee taas, joskus...

  VastaaPoista
 3. Cisua ottaa sade ja syksy ihan kauheasti päähän! Onneksi sentään minä olen enemmän kotona, ja kyllä Cisu hyödyntääkin lohduttavaa syliä. :)

  VastaaPoista
 4. No jo on tosiaan tuikea ilme! Vetää se vakavaksi ilmeen itselläkin syksyn tulo. Tosin täällä meillä päin on vielä tänään ollut aurinkoinen ja lämmin ilma.

  VastaaPoista
 5. Villikissa, joo, vakavaksi vetää. Meillä oli aamulla ja vielä päivälläin ihan kauhea ilma ja Toto oli ihan vihainen, kun en lähtenyt hänen kanssaan ulos. Nyt kun voisin lähteä, kissat nukkuvat. Pian taas lähden itse ulos ja niin jäi ulkoilu tältä päivältä. Ei ihme, että täällä' näkyy tuikeita ilmeitä, milloin mistäkin syystä!

  VastaaPoista
 6. Mä niin ymmärrän tuota fiilistä!!!! Sadesää on ÄLLÖTTÄVÄÄ! Ekana sitä oottaa, että vähän viilenis ja sitten kun viilenee, niin onkin märkää - hyihyihyi!

  VastaaPoista
 7. Sulo, niin, HYVIN HARVOIN on oikeanlainen sää. Tänään kyllä oli, hetken. Kun Cisu havaitsi, että vuolukiven pinta on pitkästä aikaa auringon lämmittämä, hän heittäytyy heti selälleen: aurinkokylpyjä, jee. Sitten hän meni puskaan ja pysyi siellä sammakon kaverina.

  VastaaPoista