tiistai 9. elokuuta 2011

Mesikämmen


Ihmisten viimeaikaisista töppäilyistä huolimatta ainakin Cisulle kuuluu hyvääkin. Hän on vihdoin keksinyt, miten raksupalloa käytetään. Tai ainakin melkein. Siinä missä joku saattaisi töniä palloa niin, että raksut tulevat ulos, Cisu vain heiluttaa sitä sen verran, että raksu siirtyy pallon pohjalle. Sitten hän tunkee palloon tassunsa, puristaa herkun varpaidensa väliin ja nakkaa sen joko lattialle tai joskus suoraan suuhunsa. Totosta tämä kaikki on ihmeteltävän hienoa. Isoveli on mahtava tyyppi, oikein tekniikan ihmelapsi.

17 kommenttia:

 1. Cisu ♥
  Hienoa, Cisu tietää että kyseessä on lelu, joten sen kanssa pitää vähän leikkiä, ei vain kaataa namit suoraan ulos. Vähän niinkuin fiksu lapsi, joka osaa kaivaa veitsellä kolikkoja säästöpossusta verrattuna tyhmään, joka särkee koko possun ;-)

  VastaaPoista
 2. Ei huono! Ai tommosiakin raksupalloja on? Mä puolitin sitä meijän entistä, iskin sen hajalle niin että raksut lensi fiiiuu! No, sitten lensi pallokin roskiin... Voiskin pyytää seuraavaksi tollasta mallia, josta voi ite poimii raksut? Maailmassa on paljon nerokkaita keksintöjä!

  VastaaPoista
 3. Saila, ihana säästöpossuvertaus! Mutta niin se on. :D Tottis ei ole koskenut raksupalloon ollenkaan, mutta häneltä luonnistuisi tuo rikkominen paremmin (jouduimme sittenkin taas piilottamaan lampaantaljan). Vaikka ei Toto ole tyhmä. :)

  Harmaa, joo, tuollaisiakin on. Toi raksupallo on ihan erilainen kuin meidän 1-2 muuta palloa. Tuo on saatu lahjaksi, ei tietoa ostospaikasta, mutta hyvin toimii. Tavallisista raksupalloista ei kumpikaan kissukka saa mitään esille, eikä kyllä edes yritä saada.

  VastaaPoista
 4. Cisu! Mutsi sai jostain syystä kahvit väärään kurkkuun ja meinas tukehtua nauruun tätä lukiessa...en tajuu. Siis jokaisella oma tyylinsä! Meikä pyörittää vähäsen tassulla, että nami vaan tipahtaa. Silleen rauhallisesti. Kalle juoksee päin ja ikään kuin fudiksena kuljettaa palloa ja Eikka työntää otsalla. Sulla on kyllä jotenkin ehkä ylikuntoinen ratkaisu, mut hei - jotenkinhan se älyllinen ylivoima on osoitettava!

  VastaaPoista
 5. CisU, miks sun napsukuPPi on tollanen ouTo? Onks toi joTain kieroutunutta huumoria sun muTsilta?

  VastaaPoista
 6. Sulo, ou nou! Onneksi mutsisi ei kuitenkaan täysin tukehtunut, muuten teiltä ois voinut jäädä raksut saamatta. Ehkä tyylejä on niin paljon kuin raksuttajiakin? Vaikka kieltämättä myös Cisun koti-ihmisiä hymyilyttää kovasti kun karhu mesikämmen lähtee hunajakupilleen. :D

  KaLLe, se on kieroa huumoria mummilta! Se toi hunajakennopallon lahjaksi, oli kuulemma eläinkaupassa suositeltu. Cisulla ja Totolla on raksuja kupissakin, mutta eihän siitä syöminen tietty ole yhtä hienoa kuin omin varpain pallon sisältä syöminen. Tai sitten Cisu syö pallon sisältä vain siksi, että sille kupille Toto ei yritä tulla osingolla, katselee vain ihmeissään.

  VastaaPoista
 7. Tyyli vailla vertaa! Cisulla ja Helmillä on tässä jotain yhteistä, sillä Helmikin nakkelee joskus raksuja suoraan tassulla suuhun. Ja nyt lähettää tästä koneen vierestä pörinäterkut Koratiaan!

  VastaaPoista
 8. Mustissa ja Mirrissä on bongattu samanlaisia ;) Olisikohan tuo tarpeeksi erikoinen Unnallekin hankittavaksi? Cisun tyyli ainakin vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ongelmanratkaisutavalta- Luovaa!

  VastaaPoista
 9. Cisu on fiksu! Jos raksut lentelevät valtoimenaan ulos, voi velipoika ehtiä ne nappaamaan! Näin varmistuu se, että saalis tulee omaan suuhun!

  VastaaPoista
 10. Naukulan Mamma, kiitos Helmin pörinäterveisistä! Cisu sai ne ihan varmasti eilen illalla, sillä oli kovin hempeä ja hellä koko illan. Helmi voisi tulla kylään, niin Cisu saisi syöttää häntä, antaa raksuja suoraan tassulla suuhun. Tai voisi syöttää Wilmaa. :)

  Ella, Musti ja Mirri saattaa hyvinkin olla ostopaikka, sillä se on ainakin lahjantajan reittien varrella. Ehkä Unna pitäisi, ainakin tuosta pinkistä yksityiskohdasta? En ole varma, onko Cisu kehittänyt tuon tekniikan luovuuttaan vai siksi, ettei muutakaan osannut.

  Viivi, tuo on kyllä totta. Heti jos Cisu on saanut enemmän kuin yhden raksun kerralla pallosta ulos, ahmatti-Tottis on heti kärkkynyt osingoilla.

  Tänään Toto kärkkyi aamulla kuivattua ankanlihaa. Tiesittekö, että se on kissan kielelellä VEI? Toto hoki minulle veitä, kunnes sai ankkaa, sitten ei sanonut mitään.

  VastaaPoista
 11. Loistava tekniikka Cisulla! Meillä Jaska äkkäsi pallon idean melko pian, mutta Iirolla kesti aika monta päivää. Jaska työntää palloa tassulla, Iiro kuonolla. Aikamme naureskelimme Iiron tekniikalle, mutta se onkin aika kätevää, niin saa raksun lähes samantien suuhun kun se tulee ulos!

  VastaaPoista
 12. Mitä sitä turhaan lattialle ruokaa viskomaan, kun voi laittaa suoraan nassuun? :)

  VastaaPoista
 13. Lefa,kuonolla työntäminen kyllä kuulostaa todella hassulta, olkoon kuinka fiksu tekniikka tahansa. :D

  Mindy, sinä selvästi ymmärrät Cisua. Cisu onkin aina siisti ja hienostunut.

  VastaaPoista
 14. voi ei miten hellyyttävä <3

  Mistä tälläsiä saa??

  VastaaPoista
 15. Virpi, kissoja vai raksupalloja! :D Kissoja saisi meiltä Koratiasta, mutta ei anneta. Raksupallo on kuulemma Mustista ja Mirristä.

  VastaaPoista
 16. Nuota aktivoontipalloja, täytyneeki ystävältä kysäästä kun son siä töiski jotta löytyykö :) Meille on tulossa jonkun parin viikon päästä pyhä birman pentunen sijootukseen niin ajattelin että olisi pennulle vähä touhuttavaa :)

  VastaaPoista
 17. Birmapentunen! IIIIIK <3 Siitä pitää sitten julkaista paljon kuvia, jooko?

  VastaaPoista