perjantai 12. elokuuta 2011

K niin kuin kissanpäivät

Koratiassa otetaan nyt rennosti!

K niin kuin kissanpäivät ainakin minulle. Tarkemmin K niin kuin kuusi kuukautta kissanpäiviä. Cisulle ja Totolle tämä päivä merkitsee joko suuren onnen tai suuren rasittumisen ajan alkua. Aika näyttää.

Tämä höpinä johtuu siitä, että tänään toteutuu eräs pitkäaikainen haave: jään parin tunnin päästä puoleksi vuodeksi vuorotteluvapaalle ja tulen siis viettämään entistä huomattavasti enemmän aikaa kissukoiden seurana/riesana. Onneksi aion vapaallani myös opiskella, niin etten ehkä aivan kärsi inflaatiota koratialaisten mielissä. Toivottavasti ainakaan.

Tänään saamme kaukaisen vieraan joksikin aikaa luoksemme. Jännää ja odotettua sekin! Voi olla, etten ehdi muutamaan päivään koneelle, mutta saatte sitten ensi viikon loppupuolella kuulla, miten Cisulta ja Totolta sujuu ranskan kieli – varmaan paremmin kuin minulta monen, monen vuoden jälkeen – ja joko he ovat tympiintyneet, että kaikki rauha on mennyt.Hyvästi kissapäivät, hyvästi rauha! Parasta ottaa kulkunen suuhun ja kantaa se piiloon. Höpöttäjäsilittäjälässyttäjä aikoo olla helmikuulle asti koko ajan meidän kanssa. Puuh! 


P.S. Suuren päivän kunniaksi kirjablogissani on kirjakauppalahjakorttiarpajaiset.

12 kommenttia:

 1. Jee! Nytkö ne KK-kissanpäivät koittivat! Cisu ja Toto varmaan tottuvat siihen, että palvelu pelaa 24/7. Saatat joutua jatkamaan K-päiviä lopun ikäsi. Minä en ainakaan tajua, miten onnistuisin tekemään toimistotyötä poissa kotoa ma-pe. En mitenkään! Sellainen työelämä lienee menettänyt minut ikiajoiksi, ja syytän siitä Mustia ja Ransua.
  Hmm, Koratialaiset hallitsevat suvereenisti jo koratin ja thain kuninkaalliset kielet, eiköhän ranskakin luonnistu, se ei sentään ole mikään barbaarien kieli.

  VastaaPoista
 2. Jee, NYT. Tai siis heti alkuiltapäivästä, mutta kuitenkin melkein nyt. Olen tehnyt jo itseni tarpeettomaksi töissä ja huonekin on siivottu. Jee!

  Hmmm. Katsotaan sitten, miltä musta tuntuu alkuvuodesta. Ehkä Cisu ja Toto lähettävät minut töihin?

  VastaaPoista
 3. Huomaat sitten, kun ne raapustavat ilmoitusta Hesarin "työtä halutaan" -palstalle.

  VastaaPoista
 4. Voi saisipa meidänkin mamma tuollaisen mahdollisuuden ja voisi viihdyttää meitä päivät pitkät kotosalla... -Osiris ja Isis

  VastaaPoista
 5. No nyt on kade meidän mammalla!

  Pitäkää tiukkaa kuria heti alkuun, että emäntä oikeasti myös muistaa opiskella ja antaa teille ansaitun rauhan.

  Hieno juttu kaikkinensa!

  VastaaPoista
 6. Dans Koratia on ..ööö, futuuri... parle jotain Francais next week, n'est-ce pas?

  Ihan vaan malliksi laitettiin että pääsette vauhtiin, harmaat sorjakat :-D

  Hitsi, oikein 24/7 palvelua tiedossa. Olkaa onnellisii!

  VastaaPoista
 7. Nauti ajastasi k-asioiden parissa! K eli tietenkin kissat, kirjat ja koti, mutta myös kurssit, kaverit ja muut ihanat k-asiat, kuten esim. K-blogi :D.

  VastaaPoista
 8. Onneksi teidän emännällä on kuitenkin paljon tekemistä, että tekin saatte välillä pitää vapaata! :D

  VastaaPoista
 9. Naukulassa on teille tunnustus, koska me tunnustetaan teitä <3

  VastaaPoista
 10. Kohtahan kunkut tilaavat henkilökunnalta jo sujuvasti: "Pour moi un poisson rouge avec une paille, s'il vous plait!" Tämän enempää ranskaa en osaa ja hyvin olen pärjännyt, kun en ole juuri Suomesta poistunut :D

  VastaaPoista
 11. Mä oon miettinyt, että mitä meidän kissat tykkää kun lomaviikot päättyy ja palaamme töihin. Ovat niin saaneet hemmottelua osakseen, ulkoilua kun huvittaa ja ruokaakin enemmän kuin laki sallii. Uskon, että sunkin kisut kehrää tyytyväisenä kuten emäntänsä :)

  VastaaPoista
 12. Mäykynen ja Elli taitavat olla salaa pikkuisen kateellisia . Täällä henkilökunta on kaksikon mielestä viihtynyt taas ihan liikaa töissä. Mikäs olisikaan kissan mielestä ihanampaa kuin 24/7 toimiva viihdytys- ja huolto-osasto. Pitkiä valjaslenkkejä koko ajan ja siinä se sitten oikeastaan ainakin Mäykysen mielestä olisikin. Tuskin Cisu ja Totokaan niin kauheasti välittävät, jos opiskelut jäävät taka-alalle. Koratialaisten päiväunien aikana voit ehkä saadan luvan tehdä jotain omiakin juttuja ;)

  VastaaPoista