lauantai 6. elokuuta 2011

Elämää idioottien kanssa

Toisinaan kissan elämä on niin vaikeaa.


Tänään Cisu ja Toto saivat aamupalaksi aivan järkyttävän kauheaa katkarapumärkäruokaa. Meidän keittiön jokaikinen lattialaatta on nyt kuovittu valituksen kera ja sutiminen vain jatkuu ja jatkuu. Olisi parasta, jos koko keittiö katoaisi, kun siellä tarjotaan noin pahaa ruokaa. 


Miten joku voi olla niin typerä, että laittaa kissan kuppiin sellaista mössöä? Terveisiä vaan ja tiedoksi muillekin moukuloille, Koratiassa on nyt tapahtunut loukkaus koko kissaeläinkuntaa kohtaan.


Yritämme nyt lepyttää sydänjuuriaan myöteen suivaantuneet harmaaveljekset aamulenkillä. Eiköhän me alkeelliset ihmiset onnistuta tosin tyrimään lenkinkin jollakin tavalla.

16 kommenttia:

 1. Täällä meillä ruokaloukkauksia tapahtuu todella usein!

  Ihmiset eivät esimerkiksi tajua, että kanasuikaleet ei maistu silloin kun koko paketin ostaa kissoille ja pakastaa siitä osan, mutta silloin kun ihminen tekee itselleen samoista kanasuikaleista ruokaa ja antaa kissoille maistiaiset - silloin kana on suurinta herkkua ja ihminen antaa sitä aivan liian vähän! Sama juttu jauhelihan ym. kanssa...

  VastaaPoista
 2. Mitä? Mitä? Meillekö sen jätitte, oi ihanat Koratian pojat? <3

  VastaaPoista
 3. Siis voi EI! Tällaista tapahtuu liian usein. Eikö kissadirektiivit toimi, kun kissoja saavat hankkia kaikenmaailman tumpelotaloudet. Meillä sama juttu. Tai sellainen juttu, että kaksi porsaankylkiviipaletta putosi nälkiintyneen kisuparan kuppiin, mutta sen jälkeen mamma laittoi sinne niitä pahoja raksuja joiden kohdalla se aina lepertelee "ransuraksuja" tai "Ransun masuraksuja" tms. Ne on surkeita! Ei voi puhua ransuraksuista, kun Ransu ei niitä syö.
  Tästä tehdään kyllä (taas) raportti kissa-asioiden valiokuntaan.
  RANSU

  VastaaPoista
 4. Mäykynen ja Elli voivat siis niin kuvitella teidän kärsimän kauheuden. Ihan puistattaa. Täälläkin yritetään ajoittain tarjota täysin epäkelpoja ruokia. Ei siinä auta kuin teatraalisesti sitten kaapia niitä ympäriinsä ja peitellä yökötykset kaikella tassun alle osuvalla roinalla. Viimeksi pahalla ruoalla maustettiin peittelyoperaatiossa käytetty henkilökunnan kahvimitta. Ilmeisesti vinkki, että voidaan ihan itse analysoida mössön hirveyttä kahvikupposen joukossa.

  VastaaPoista
 5. Kaikki eivät voi olla kissoja. Myös ihmisten pitää antaa olla olemassa, vaik ne on tyhmii. Valitettavasti.

  VastaaPoista
 6. Kollo on samaa mieltä - silloin on syytä näyttää mieltä voimakkaasti, jos joku tarjoaa vääräntyyppistä ruokaa ja ihmiselle näitä erehdyksiä joskus sattuu. Kollon mielestä väärän tyyppistä ruokaa on kaikki kala, paitsi tonnikala. :D Katkaravut ovat Kollon herkkua.

  VastaaPoista
 7. Byöks, mitä öökälettä siellä on taas yritetty tarjoilla ruokana! Jos ihmisillä ei ole yhtään nenää ruoka-asioihin, voisivat vain nöyrästi myöntää sen ja ottaa kissaherrat mukaan kauppaan asiantuntijoiksi siitä, mikä on hyvää.

  VastaaPoista
 8. Siis pöyristyttävää! Ja vielä lauantaina! Törkeetä! Meilläkin mutsi yritti toimia natsisääntöjen mukaan ja laitto kakkaa lautaselle. Ei syöty. Jotain tasoa täytyy elämässä olla!

  VastaaPoista
 9. Rakkaat kissaveljet, pysykää lujina! Ihmisethän voi muuten luulla voivansa tarjota meille mitä tahansa. Minäkin vaatimattomana kissarouvana syön kaikkea, jonka kilohinta on enemmän kuin sisäfileen. Se sisäfileekin menee, jos on ylämaankarjan lihaa.

  VastaaPoista
 10. Rehellinen luomuhiiri on parasta.

  VastaaPoista
 11. Hyvät Koratian Asukit!

  Voimme kernaasti ottaa epäkelvon katkarapuruuan vastaan, sillä meidän henkilökuntamme ei selvästikään ymmärrä että sitä me mieluiten söisimme.

  Terveisin
  Oppu ja Kärppä

  P.s. voidaan vaihtaa katkisruoka esim. jauhettuun naudan maksaan (yök)

  VastaaPoista
 12. Kylläpä me ollaan saatu paljon tukea, KIITOS kaikille! Oppu ja Kärppäkin pitkästä aikaa, jee!

  Tuen ja ymmärryksen ansiosta jaksoimme koko pitkän päivän, vaikka ihmiset olivat niin hölmöjä, että hylkäsivät meidät ja menivät kylään. Kun ne äsken tulivat, kuoputimme jopa vesikuppeja piiloon, että ne muistaisivat aamuisen typeryytensä ja antaisivat jotain hyvää iltapalaksi. Elämme toivossa, että ne oppivat meidän protestista ja teidän kommenteista jotain, koska ne kuulemma kylässäkin päivittelivät, etteivät kissat varmaan puhu niille viikkoon tämän katkarapuepisodin takia. Huh!

  Kahvimitta nk. ruoassa eli oikeammin kauheassa mössössä on ovela veto. Me laitettiin vähän aikaa sitten pörröinen rottalelu märkäruoan peitoksi, siitä vedosta ei tullut kauheasti kiitoksia ihmisiltä.

  No, ne onkin vain ihmisiä.

  t. CISU ja TOTO

  VastaaPoista
 13. :O ja ಠ_ಠ
  Pöyristyttävää!

  VastaaPoista
 14. Meei, no niin ON! Mitään tuon pahempaa ei kissa voi kuvitellakaan. Miten moukkaista ihmisiltä.

  VastaaPoista
 15. No joo - on syytäkin lepytellä!!!

  Toisekseen, kuka älypää keksii pilata hyvät katkaravut ja tehdä niistä jotain purkkimössöä...????

  VastaaPoista