maanantai 8. elokuuta 2011

Uusin moka

Juuri kun katkarapukatastofista oli jotenkuten selvitty, niin tänään aamulla sattui vessakatastofi.

Kylppäristä, jossa kissojenkin vessat ovat, alkoi kuulua kimeää ujellusta. Toto seisoi siellä jalat jäykistyneenä, teki hännällään aaltomaista liikettä ja ujelsi kissanvessa-astialle. Mies oli siivonnut vessat ja siirtänyt ko. astian noin 15 senttimetrin päähän seinästä. Yleensä se on kiinni seinässä. Voi ujellus, millainen moka taas.

En tajunnut ensin ollenkaan, miksi Toto ulvoo. Sitten siirsin vessa-astian tavanomaiseen paikkaansa ja huuto hiljeni. Toto tuijotti astiaa hiljaa ja mietteliäänä, nuuhki sitten lattiaa sen vieressä. Ei se vessa kuitenkaan ollut yhtä hyvä kuin ennen, kun se oli todistettavasti ja anteeksiantamattomasti ollut hetken väärällä paikalla. Toto sanoi brrr, puistatteli kiivasti ja meni toiseen kissanvessaan.

Juu. Ei ole helppoa kissanelämä. Tekisi melkein kyllä mieli sanoa, ettei kissanomistajankaan elämä ole aina aivan yksiselitteistä.

9 kommenttia:

 1. Teidän elämä on menny ihan hirveeksi! Valitettavasti ei voida tarjota evakkorekeä meidän suuntaan, koska meidän ihminen on kans ihan ding-dong ja siten ei täälläkään nyt niin kaksista oo... Huoh. Emppaa! Kestäkää!

  VastaaPoista
 2. Pah! mogaa mogan perään, pöyristyttävää konsanaan! Tuo on vielä pahempi kuin vaikka tyynyn siirtäminen imuroidessa väärään kohtaan. Sitäkin pitää tuijottaa ja odottaa, että siirretään takaisin paikalleen. Miksei ihmiset siis voi olla TARKKOINA!

  VastaaPoista
 3. :D Voi Toto-raukkaa. Pitää ihan varoa stressiä, kun on noin rankkoja muutoksia elämässä.

  VastaaPoista
 4. Voi hyvä tavaton! Kuinka tuollainen vääryys on päässyt tapahtumaan? Voin vain kuvitella hännän heilutuksen ja järkytyksen määrän. Siis 15 cm, huh! Onneksi Toto osasi kertoa mikä oli pielessä :D

  VastaaPoista
 5. Huh huh mitä juttua! Voiko ihmistö kuvitellakaan, minkä järkytyksen aiheuttaisi, jos oma pytty olisi yllättäen siirtynyt suhteessa vastaavan matkan vaikkapa keskellä yötä. Kyllä siinä ohi istuisi! Tässä valossa Toton järkytys on vähintäänkin oikeutettu etenkin, kun kyseessä on täysin tahallisesti kissanvessalle aiheutettu ilkivalta.

  VastaaPoista
 6. Kyllä pienen(ja suurenkin) kissan elämä voi järkkyä helposti :)

  VastaaPoista
 7. Huoh. Hyvää henkilökuntaa on niin vaikea saada näinä aikoina.

  VastaaPoista
 8. On se sentään hyvä, että a) kissat ovat tarkkoja ja b) niiden ihmiset eivät ole, vaan kertovat mokistaan avoimesti netissä. Ehkä joku muu kissaihminen ottaa vaarista vinkin, ettei kaikkien kissojen tarvitse kärsiä samoista mokista. Ja tosiaan, mitä ihmiset sanoisivat, jos kissa siirtäisi vessanpönttöä? Koratiassa on havaittu, että jo ruokapöydän tuolin siirtäminen kissamaisin voimin parin metrin päähän normaalipaikastaan voi aiheutta suurta hämmennystä ihmisissä.

  VastaaPoista