lauantai 20. elokuuta 2011

AlkukotiKorat on yksi kissamaailman vanhimmista ja "puhtaimmista" kissaroduista. Erään legendan mukaan nämä thaimaalaiskissukat tulivat ihmisten tietoisuuteen, kun Kambotsan viidakoista saapui sinisiä kissoja. Tuo viidakko olisi siis alkukoratien alkukoti.


Meidän nykykorateilla on mahdollisuus palata juurilleen ja kokea viidakkotunnelmaa. Tällä viikolla kaikki ulkoilut ovat suuntautuneet nk. takametsään,omaan kotiviidakkoomme. Cisu ja Toto ovat astelleet sinne määrätietoisesti ja sitten maastoutuneet.


Toto: Kautta korvakarvojeni, täällä viidakossa on jännittävää!

Syy poikien viidakkoinnossa ei ole ehkä alkukodin kaipuussa, vaan siinä, että tuon samaisen metsän ovat löytäneet paitsi monet linnut myös pari oravaa. Cisu ja Toto jaksaisivat vaania niitä oravia ikuisesti! Kurret ovat varsin pelotonta laatua: tulevat oksille melkein kissojen ja ihmisten päälle, heiluttavat kiivaasti häntäänsä edestakaisin ja säksättävät vihaisesti. Se on kissoista aina yhtä kiinnostavaa.Eilen metsikön tienoilla tapahtui muutakin jännää. Toto löysi koppakuoriaisen!


Koppiksen täppäily oli niin jännää, että Toto unohti (taas) hetkeksi, kuka se toinen viidakkokissa on. Tottis havahtui kesken koppistonkimisen, että lähistöllä on toinenkin moukula, ja lähti häntä pörheänä selvittämään asiaan. Kun hän muisti, että ai niin, mulla on se isoveli, hän ei oikein tiennyt, mitä tehdä. Videon lopussa nähdään kissa, joka muka katselee coolisti ympärilleen, mutta jonka paksu häntä paljastaa, että kyllä tässä vielä ollaan hieman kiihtyneessä mielentilassa.


video


Oravien ja kissojen alkukoti on niin jännä paikka, että siellä kissastakin tulee orava! Eilen Toto lähti metsään heittämällä kurremaisen kiepin koivunrungon kautta.8 kommenttia:

 1. Oiiii, Totonen <3 Koskaan ei voi tietää millaisia hurjia kissoja viidakkoon on koppiksen täppäilyn aikana ilmaantunut. Parempi siis tekeytyä hetkeksi kissamakiksi kuin katua karvaasti myöhemmin!

  VastaaPoista
 2. Voiii, miten suloiset vihreäsilmäiset viidakkovekarat!!

  VastaaPoista
 3. Ei voi muistaa, ei aina voi muistaa! Siis pusuja ja rapsutuksia tuhannesti täältä!

  VastaaPoista
 4. Hahhah, hassu Toto videolla, häntä on ihan pesukarhulla :D

  VastaaPoista
 5. Voihan video! Niin, kai sitä voi unohtaa että veli on mukana lenkillä. Mikä iloinen ylläri sitten kun kadonnut sukulainen löytyy, jibii! :-D

  On niillä vaan niin kauniit muodot ja silmät. Huoh.

  VastaaPoista
 6. Viidakkovekarat kiittävät kommenteista! :) Toto kiittää lisäksi myös ymmärryksestä: aina ei tosiaan voi muistaa, että on olemassa isoveli ja sekin tuli mukaan ulos. Hypätkää itse kieppi puun kautta, maastoutukaa saniaisten alle, kaivakaa esiin koppis ja kysykää sitten itseltänne, muistatteko kaiken. Ei voi muistaa.

  VastaaPoista
 7. Joo, unohduksia sattuu onneksi siis muillekin... Mekin välillä unohdamme, että ai joo, ton näköinen oikeasti asuu täällä. Välillä noista on kauheen hauskaa, kun unohdus saattaa käydä ihan vaan nurkan takaa tultaessa minuutin päästä edellisestä tapaamisesta...

  VastaaPoista
 8. Viivi, ahaa, sitä sattuu siis teilläkin. Onneksi tosiaan - aina on lohdullista tiedä, että moinen itsensä tai ainakin lähipiirinsä unohtelu on ihan normaalia muillekin kissoille!

  VastaaPoista