torstai 4. elokuuta 2011

Taru kulkusten herrasta

Hovikuvaaja on kyllä loistava juttu, etenkin kun en ole itse kaivanut kameraa vähään aikaan esille! Tässäkin siis yhä Naukulan Mamman otoksia, mutta lupaan tässä julkisesti hänelle, että seuraavaksi käytän itse ottamiani kuvia, vaikkei se ehkä blogin lukijoita parhaiten palveleva ratkaisu olekaan.

Oli vaan pakko julkaista tämä kuvasarja Cisusta ja Cisun tärkeimmästä tavarasta eli kulkusesta.

Mulla on aarre!
Oh, se lipsahti pois tassusta!

Se tipahti tonne väliin!

Se meinaa tippua lattialle!


Oho, mä tipuin itsekin!Totoa eivät juuri kulkuset innosta, paitsi silloin jos ne sattuvat livahtamaan arkun taakse piiloon.

En tykkää! Ottakaa se esille!

Tällä kertaa sokerina pohjalla kaksi pehmo-Toton aurinkokylpykuvaa.<3

9 kommenttia:

 1. Hauska kuvasarja! :D

  Cisu on tuossa tipahtamiskuvassa sen näköinen, että aikoo juuri heittää tassullaan pelastushännän sohvalle, että voi kiivetä sitä pitkin takaisin turvaan.

  "Heittäkää pelastushäntä, hiiop!" :D

  VastaaPoista
 2. Pelastushäntä! :D Huomattavasti parempi juttu kuin pelastusliivit!

  VastaaPoista
 3. Höpsistä Jenni! Eihän sinun nyt tuollaista tarvitse luvata, voit käyttää kuvia niin paljon kuin ikinä haluat! Sehän on vain mukavaa nähdä mitä juttuja niistä keksit :) Huomasithan muuten, että siellä yhdessä kuvassa Cisu kulki kulkunen suussaan?

  VastaaPoista
 4. Urhoistahan on löytynyt ihan uusia ilmeitäkin, kun on poseerattu uudelle kuvaajalle. Vielä kun saisi tähän näytölle sellaisen toiminnon, että voisi vähän rapsuttaa kavereita. :D

  VastaaPoista
 5. Voi hyvänen aika noita ilmeitä. :D:D

  VastaaPoista
 6. Naukulan Mamma, huom!, sanoinkin että seuraavaksi käytän omia kuviani (en siis omiani onneksi, mutta itse kuvaamiani!) mutta en luvannut, etten enää koskaan käytä Naukulasta saatuja. Enkä lupaa - kyllä tuollaista kuva-arkistoaarretta pitää hyödyntää! Kulkunen suussa -kuva on kyllä mennyt multa ohi, pitää heti etsiä se.

  Anonyymi, joo, Toto ja varsinkin Cisu antoivat kaikkensa uuden ystävän ja kameran edessä. Hauska noita kuvia on kuvia kotiväenkin katsella, näkee kissat vähän eri näkökulmasta kun katselee ikään kuin toisen silmin. Bloggerin tässä versiossa ei taida olla rapsutustoimintoa, mutta eihän sitä tiedä, mihin tekniikka kehittyy...

  Hanna, meillä ei ole tosiaankaan mitään yhden ilmeen kissoja! Joskus kuulee tietämättömien sanovan, että kissat ovat niin ilmeettömiä, että se on outoa tai jopa pelottavaa. No, ainakin meillä ovat lähinnä oudon ja joskus jos ei pelottava, niin hämmentävän, ilmeikkäitä. :)

  VastaaPoista
 7. Kuvat on taas huippuja :-) ja mallit söpöjä.

  VastaaPoista
 8. On ne hienoja, ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 9. Virpi, juu, voisi vaan katsella kissoja ja kissojen kuvia koko ajan. :)

  VastaaPoista