sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Todellinen kuningas

Niin on katoavaista mainen valta ja kunnia.


Palasimme juuri mökiltä, jossa Cisu esiintyi niin hallitsijan elkein, että ymmärsimme hänen pitävän mökkiä Koratian siirtomaana ja itseään arvatenkin siirtomaan kuninkaana.
Vaan kuinka ollakaan, heti Koratiaan saavuttuamme tapahtui vallankumous. Huomasimme näet, että Cisun ja Toton tyttöystävät Naukulasta olivat olleet romanttisella tuulella Englannin häähumun takia ja koratialaisia kosijoita silmällä pitäen ottaneet itselleen kuninkaalliset nimet. Tästä innostuneena hain Cisulle ja Totollekin omat kuninkaalliset nimet...

Ja saammeko esitellä:
HM King Toto Fergus Elliotcock of Koratiashire!Toto Tottis Tottendahl onkin se Koratian todellinen hallitsija. Niinhän se on, etteivät ne, joilla on todellista arvovaltaa, pidä useinkaan itsestään liikaa meteliä. Itseään koko maailman kunkkuna pitävälle Cisulle jäi surkeasti vain prinssin arvonimi: Prince Cisu Bertie Koratcott of Espoobury. Hahaa!

Jos ihmettelette, missä Kuningas Toto läikkäilee kuvissa, niin tietenkin koiran päällä. Hän oli kovin ihastunut mökillä sohvan päällä pötköttävään piiiiitkään mäyräkoiraan ja omi sen itselleen.Prinssi Cisu kyselee, saisiko hänkin tulla mäyriksen päälle.
Mutta ei. Prinssi tyytyköön pienempään koiraan.

Mökiltä olisi paljon muutakin kerrottavaa, mutta se odottakoon huomiseen. Koko kotiutunut porukka, mukaan lukien Kuningas Toton ja Prinssi Cisun sihteeri, orja ja palvelija Marchioness Jenni Ticky K-blogiskitt of Espooham, on nyt hieman voipunut ja menee saunaan. Kuningas siellä jo onkin, mutta toivon mukaan hän hyväksyy meidät alempiarvoiset alamaisensa mukaan löylyihin.

8 kommenttia:

 1. Ihanat koira-alustat kissamaisia unia varten! ;)

  t. Earl Harmi Neville Kissaberton of Helsinkipool
  &
  Duke Paavo Astrup Kissacott of Helsinkipool

  VastaaPoista
 2. Oho, teil on mökillä koiria ja kissoja. Interesting kombo. Onneks nuo koirat on vissiin aika hiljaisia, eivät resua hulusina niinku... koirat?

  VastaaPoista
 3. Jo on siniverisillä komealta kalskahtavat nimet, eikä tietenkään suotta!

  Unnan Lyyti-tädinkin mielivieruskaveri oli valtava koirapehmo. Ylivaltansa merkiksi Lyyti oli pureskellut pehmon nahkaisen kuonon ruvelle päiväuniltaan joutaessaan :D

  VastaaPoista
 4. Helmi, kuningatar, niin tiäsitki! <3

  VastaaPoista
 5. Paavo ja Harmi, teilläkin on varsin komeat nimet! Toivottavasti käytätte niitä tästä lähin aina nettimaailmassa.

  Musta ja Harmaa, juu, nuo koirat olivat aika lauhkeita ja epäkoiramaisen stabiileja. Pikkukoirassa oli vielä se hyvä puoli, että patjana olon lisäksi se antoi terottaa kynsiään itseensä yhtään vastaan mukisematta.

  Ella, siniveristen nimet tosiaan menivät nappiin, paitsi ehkä Cisun mielestä! Upeaa, että Englannin hovin koodarikin tietää, että Koratiassa on kuningas ja prinssi, hän vain tiesi meitä muita paremmin, miten ne roolit jakautuvat. Lyyti oli viisas, kun korva- eiku kuonomerkkasi oman pehmonsa!

  VastaaPoista
 6. Pssst Cisu, mä en viittiny aikasemmin koodata ettei herätetä liikaa huomioo. Mut kylhän se nyt vaan niin on et sä oot kuningas ja mä kuningatar. Antaa niitten pienten nyt kuvitella, tulee niille parempi mieli. Riittää kun SÄ <3 ja MÄ tiedetään totuus.

  VastaaPoista
 7. Joo, Wilma, ihan naurettavaa. :D Mutta Totokin on nyt niin tyytyväinen, kun se on muka King Toto Fergus, niin ei pilata pikkuiselta sitä iloa! Toto Fergus, hihii.

  VastaaPoista