sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Catwalkilla

Cisu ja Toto ovat viettäneet tänä viikonloppuna paljon aikaan olkkarin ikkunasta katsellen ja ihmisten toimia ihmetellen. Mitä ihmettä ne riehuvat pihalla lapion, kottikärryjen ja kivien kanssa?


Heti kun pojat pääsivät tänään aamu-ulkoilulle, Cisu lähti selvittämään, mistä oikein on kyse.
Kappas, meille on tehty uusi kävelypaikka! Tässä kelpaa tepastella.Täältä voi muuten myös valvoa hyvin koko lähiseutua. Tänne me tullaan usein istumaan!
Niin hyvin asiat nyt ovat, että Koratiaan on rakentumassa oikea catwalk-muuri (istutusalueen reuna), jollainen kissojen valtakunnassa toki pitäisikin olla. Harmi, että se rakentuu vasta nyt. Siskokin ehti meinaan jo tekstata Cisun ja Toton muuri-innosta kuultuaan: "Vai että catwalkilla olivat? Kyllä teillä taas kesti kauan ymmärtää kissojen paras."


Ja ymmärretäänköhän me edes omaa parastamme? Toto kävi tarkastamassa Koratian valtakunnan toisenkin laidan ja löysi sieltä vielä runsaasti lisää kiviä. Hän suhtautui niihin epäluuloisesti ja paheksuvasti, karvatkin vähän pörhistyivät.
Kautta häntäkarvojeni, onko noi ihmiset ihan hulluja? Miten ne laiskat voimattomat uusavuttomat aikoo tästä kivisavotasta selvitä?


Hiljaiseksi vetää. Kyllä meillä on paljon puuhaa tänä kesänä.

6 kommenttia:

 1. No huh, huh! Harvalla kissallapa on oma catwalk! Olette edelläkävijöitä!

  VastaaPoista
 2. Pian voimme myydä lippuja Cisun ja Toton muotinäytökseen, kunhan catwalk saadaan viimeisteltyä. :)

  VastaaPoista
 3. Olipa kiltisti tehty ihmsiltä! Ne osaa selvästi järjestää teille juttuja.

  VastaaPoista
 4. Zepa, pitää vaan ihmetellä, mikä on Cisun ja Toton seuraava toive.... kenties ulkotarha, jota pitkin kulkemalla pääsee kissojen omaan kiipeilytaloon tms.?

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoisia juttuja...siis kiviä? Täh? Meikä vaan toljottais vieressä ja miettis, että missä tyynyt? Mutta onneks te ootte notkeita heppuja ja valmiita kiipeilyseikkailuihin! Ihanaa kun on kesä!

  VastaaPoista
 6. Sulo, kyllä mekin vähän epäluuloisia oltiin aluksi: mä nuuhkin kiviä ja Toto kaivoi maata niiden vieressä. Sitten havaittiin, että hyviä ovat, ja käytiin tänäänkin istumassa niillä. On mahtavaa, kun voi istua oman linnoituksen muurilla ja vartioida koko maailmaa.

  Niin ja me nukutaan välillä kovalla laattalattiallakin, vaikka meillä on omia tyynyjä. Yöt nukutaan tietty sängyssä, ei mekään ihan askeetteja olla. Notkeita kyllä ja kiipeileväisiä, siinä oot oikeassa!

  t. CISU

  VastaaPoista