sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Minäkin tahdon multapään

Meinasin tikahtua perjantaina, kun näin, millainen multapää Viivillä on ollut juuri hiljattain ja etenkin pari vuotta aiemmin. Eikö kissojen pitäisi olla siistejä ja hienostuneita?
Vaan eivät ne ole meilläkään. Koratian ihmisväki on tehnyt etenkin Cisun onneksi viime aikoina maankaivuutöitä, ja terassilla on nyt mielenkiintoisesti tuulessa kahiseva pressu sekä etenkin suuri multakasa. Se on ihana!


Cisu voisi viettää koko päivän multakasaa nuuhkien ja tonkien. Hän on myös kokeillut, voiko siihen pissata - voi. Kaikkein parasta siinä on kuitenkin kieriskellä ja yrittää tulla vielä koratiakin harmaammaksi. Oi mahtavuus!


Ikävä kyllä Cisun ihmiset eivät ole yhtä ymmärtäväisiä ja suvaitsevaisia kuin Viivin. Tänäänkin, kun Cisu heittäytyi multaan selälleen ja kiemurteli siinä (kenties viivimäisesti kuoppaa itselleen toivoen), ihmiset ottivat hänet syliin ja kantoivat kaueammas. Miten typerää. Mutta sen verran on yritystä ilmassa, että eiköhän Cisukin vielä saa kunnon multapään!Toto kaipaisi päähänsä lähinnä hellehattua. On niin lämmintä, ettei rakkaaseen pesään voi mennä ollenkaan limppuasentoon rullalle. Parasta kuitenkin lojua pesän päällä, ettei kukaan muu vain pääse koskemaan siihen.

5 kommenttia:

 1. :-D Mikä loju(misenyritys)asento! Ei ihan mukavalta näytä, eikä ilmeestä päätellen sitä olekaan :-DDD
  Voi Cisua, siis kuten Musti niin Cisukin rakastaa tomussa kieriskelyä. Olen yrittänyt miettiä mikä siinä on. Viilentääkö se? Antaa hyvän huijausaromin? Puhdistaakohan se karvaa? Rapsututtaa?
  Cisu on kyllä tuossa kuvassa tarmoa täynnä.
  Se Viivin multapääkuva oli kyllä aivan mainio, etenkin se vanhempi! Voihan multa!

  VastaaPoista
 2. Pieniä multatassuja :) Cisu on ehkä ottanut mallia ihmisistä? Tekin olette varmasti kaivaneet multakasoja :) Jos Toto saisi suuremman pesän, niin tokkopa se sitten enää hyvä olisi!

  VastaaPoista
 3. Meillä on ennenkin kiemurreltu tomussa, mutta vain asfaltilla. Nyt pölynhimo on näemmä päässyt suurempiin mittasuhteisiin, kun on oikea multakeko tarjolla. En tosiaan tiedä, miksi kissasta on niin ihanaa piehtaroida pölyssä ja mullassa - luulisi, että siististä kissasta se olisi kaikkea muuta kuin ihanaa?!

  Kyllä Toton pesä on aivan passeli juuri noin, ihan Totolle mitoitettu. Ehkä siinä pitäisi vain olla viilennystoiminto kuumana päivänä, niin sitten sinne voisi aina mennä pienelle mykkyrälle. Vaan hyvä se on noinkin, siellä se Tottendahl alias Limppu taas on.

  VastaaPoista
 4. Juu, kyllä Cisu on vaan päättänyt ettei ihmiset osaa näitä puutarhahommia ja ottan ohjat omiin tassuihinsa. Tai yritti ottaa :P.

  VastaaPoista
 5. Meei, niinhän se tietysti olikin, Cisu yritti (taas) vain auttaa! :D Toton hän saikin houkuteltua kanssaan multakasan ääreen pötköttelemään, mutta ihmisiä ei, vaikka kuinka näytti kannustavaa esimerkkiä.

  VastaaPoista