keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Kulissit kunnossaJoskus tuntuu, että Cisu ja Toto ovat kovin tarkkoja hyvästä maineestaan.

Kun on kertonut kavereille, että meidän kissat ovat kauhean sosiaalisia ja villejä, niin tietenkin ne ovat aivan hiljaisia ja vetäytyvät omaan pesäänsä nukkumaan, kun kaverit tulevat kylään. Ja kun yritin videoida lähes jokapäiväistä näkyä, jossa hellä peseminen vaihtuu vähemmän helläksi taisteluksi siitä, kuka nyt oikeastaan hoitaa ja ketä, tulos oli näin herttainen. Pelkkää söpöilyä. 

video

Ehkä me ihmiset vain kuvittelemme, että meillä asuu kepulikatteja. Oikeasti vilkkaat kissapojatkin ovat herkkiä, rauhallisia luttanoita.

11 kommenttia:

 1. Oi miten lutuisia! <3 Tuttu juttu: Mindy vaikenee ja rauhoittuu vieraiden tullessa - sama pätee kameran läsnäoloon.

  VastaaPoista
 2. Ilmiselvää harkittua kepulikattiutta! Ne ne vasta kepuleita ovat, jotka osaavat noin (melkein) uskottavasti näytellä!

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä kuin Saila. Kepulikatteja ovat, minkäs sille sitten teet ;) Yläkuvasta olisin väittänyt että Cisu on oikealla, mutta videossa olisin kuvitellut että Toto on oikealla. Ota tästä nyt selvää!

  VastaaPoista
 4. On auvoisaa. Tekee mieli työntää oma pää noiden karvaisten päiden joukkoon ja jäädä siihen pariksi vuodeksi rauhoittumaan. Mutta tulkitsenko oikein tuon häntien heiluttelun, että kuvaaminen koettiin vähän häiritseväksi? :D

  VastaaPoista
 5. Kanta-anonyymi on oikeassa: minäkin katsoin, että söpöliinien hännänpäät ovat hieman hermostuneita joko kuvaamisesta tai sitten siitä, että hännänheiluttajat odottivat, että tungen pääni sekaan. Ei nimittäin kovin kaukaa haettu sekään ajatus, että ihminen haluaisi änkeytyä kissojen sekaan - ja usein änkeytyykin. :) (Tosin viime yönä kissa oli änkeytynyt tyynylleni ja heräsin siihen, että tyynyni kehräsi kovasti, kun oli saanut pään päälleen; käännyin siis kissan päälle, mutta kissa vain ilahtui, se oli kai Cisu).

  Naukulan Mamma, kyllä Cisu taitaa olla koko ajan oikealla. Mutta ei noista aina tiedä kotiväkikään - ei se niin vakavaa.

  Ja tosiaan, ei ne mitään luttanoita taida ollakaan, vaikka ovat kuinka suloisia. Ne ovat suloisuutensa tiedostavia salakepuleita!

  VastaaPoista
 6. Tuo on tuttu mutta aina yhtä yllättävä ilmiö, että kun myllää sängyssä unissaan, niin kissat eivät ole siitä moksiskaan. Ihan turhaa siis varoa, ettei vahingossa käänny karvajalan päälle, koska tassun haltija yleensä vain ilahtuu siitä. :D

  VastaaPoista
 7. Kunhan ei yski, aivastele tai sätkyttele jalkojaan. Niillä keinoin on meillä saatu joskus kissat pakenemaan koko makuuhuoneesta - hyvin suivaantuneina ja närkästyneinä.:D Mutta kainalossa kelpaa olla vaikka miten päällekkäin; ilmeisesti sekin on ok, että ihminen kierähtää unissaan kissan kainaloon.

  VastaaPoista
 8. Suloinen tuo ensimmäinen kuva, jos tuo on kulissia, niin onpas taidokasta sellaista ;)

  VastaaPoista
 9. Yhtäkaikki, ihania halaajia! <3

  VastaaPoista
 10. Oijoi - mitä hempeyttä! Tästä tulee kyllä niin hyvälle mielelle, kun kisukaverit ovat noin läheisiä!

  VastaaPoista
 11. Elisa, kissathan ovat monessa asiassa niin taidokkaita. :)

  Elina ja Viivi, tosiaan ihania ja hyväntuulistuttavia ovat. Toto on ollut meillö pian kaksi vuotta ja vieläkin jaksan ihmetellä, miten kissat voivat olla tuollaisia sydänystäviä, vieläpä villit pojatkin. En tiennyt, että kissat hempeilevät noin, mutta onneksi hempeilevät. Vaikka on se riehuminenkin hauskaa seurattavaa!

  VastaaPoista