maanantai 16. toukokuuta 2011

Ei mitään hienohelmoja

Jäin tänään kotiin köhimään koko päiväksi. Täytyy sanoa, ettei se ilahduttanut Cisua ja Totoa suuresti. Vaikka olen aiemmin niin kehunut heidän sairaanhoitotaitojaan, niin tällä kertaa pojat ovat vaihtoehtoisesti mököttäneet kauheaa aivastelua ja niistämistä karussa omassa kopassaan tai käyneet vaatimassa, että lähdetään ulos. Kyllä nyt kotona möllöttävästä ihmisestä on jotain hupia ja hyötyä oltava!


Lopulta pojat pääsivät hetkeksi ulos. Olin varma, etteivät he halua kastella hienoja tassujaan märässä ruohossa, vaan pysyttelemme vain terassilla. Mutta mitä vielä, sateen kostuttama nurmikko oli ihanan raikas ja houkutteleva. Cisun askelsi lennokkaasti.Toto sen sijaan paineli suoraan ojaan ja pisti pään puskaan.
Se ei ollut mitään pupumaista pelkuruutta märän heinikon edessä, vaan jännittävää saalistusta. En saanut selville, mitä siellä ruohikossa oli, mutta jotain sellaista kuitenkin, että etutassulle tuli kovasti kuopimis- ja tömpsimishommia.Meidän maalaispojat eivät ole turhan tarkkoja. Ei haittaa, vaikka turkki kastuu ja pepun päällä on heinää, pääasia, että saa ulkoilla.Lopulta kannoin ulkoilijat sisälle, ja nyt he ovat arvatenkin mököttämässä kopassaan. Odotan, milloin on seuraavan Ulos!-vaatimisen aika.

7 kommenttia:

 1. Ihanat reippaat pojat! Onneksi eivät ole niin hienoja kuin mitä silkkipuku päällepäin antaisi luulla. Teidän pihalla näyttää olevan vaikka mitä, ja tuo kuva missä Toto tömpsyttää on ihan kissatoimintaa täydellä teholla. Hyvä Toto!
  Toivottavasti paranet, etkä sairastunut ulkona enempää. Siellä on kamalan kylmä, tai täällä ainakin. Äsken kävin hakemassa postit talvitakissa, huppu päässä, hanskat kädessä ja villasukat jalassa. Mietin, että tähän olisi ihan tyytyväinen jos olisi maaliskuu.
  No eivätpähän tulppaanit ja muut kukat lakastu!

  VastaaPoista
 2. Kissatoimintaa täydellä teholla. :)Pitääpä kertoa Totolle, hän on varmasti ylpeä. Totolla on aina tassu valmiina ja välillä hammaskin, ja toisinaan hän saa ulkona saalistakin, kun ihminen ei ymmärrä, mitä on tapahtumassa.

  Huh, täällä ei ole ollut noin viileää, mutta aika syksyistä kuitenkin. Vaikka en valita, että vihdoin sataa, se on luonnolle hyväksi! Nyt sade on loppunut ja illasta näyttäisi tulevan kaunis, mutta emme mene enää U:hun, koska yksi ulkoiluttaja on flunssassa ja toinen reissussa. Cisu- ja Toto-parat.

  VastaaPoista
 3. Tottis, Tottis, Totteli, Tottis <3 Mäkin tykkään susta. Ja Wimpsukalt terveisii Cisul <3 !

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Naukulan Mamma! Luultavasti kissukat saavat jo huomenna olla ihan oman rauhassa kotona päiväsaikaan.

  VastaaPoista
 5. Helmi, kiitos. <3 Kai huomasit noi aiemmat kommentit, kun mua kehuttiin ihan tosikissaksi ja sit vielä kävi ilmi, että mä saan joskus ihan oikeaa saalista. Mäkin oon oikeastaan leijona.

  Cisuki lähettää terkkui Wimpsukalle!:)

  VastaaPoista
 6. Sä OOT tosikissa <3 ! Ja kuulut mun kaa leijonien tiimiin!

  Joo, ja sit noi isommat lähettelee vaan terkkui toisilleen KOKO ajan.

  VastaaPoista