maanantai 23. toukokuuta 2011

Cisun jekkuja


Onko kissoilla teidän mielestä huumorintajua?

Minusta ainakin Cisulla on, ja se ilmenee yleensä piiloutumisena. Usein Cisua ei meinaa löytyä mistään, mutta kun huutelun lomassa tarkasti kuuntelee, jostain kuuluu hurinaa: Cisu onkin piilossa. Piilo on arvatenkin usein lakanoissa tai, kuten kuvassa, esim. paperikassissa. Mökillä Cisun lempipaikka on kaminan takana. Hän juoksee sinne joskus ihmisiä karkuun ja hurisee sitten hyvin kovaäänisesti. Se kuulostaa aivan siltä, että jos Cisu osaisi kikattaa, hän nauraisi ja kovaa. Siellä ne nyt mua etsivät! Välillä Cisu kurkkaa piilosta, mutta juuri kun ihminen on saamassa hänet kiinni, hän piiloutuu taas. Ja hurina vain yltyy.Piiloleikki ja hurina loppuvat kuin seinään, jos jättimäinen harmaapötkylä eli armas pikkuveli tulee paikalle ja sotkee kaiken. Yleensä se tulee. Ja sotkee.

6 kommenttia:

 1. :-D Voi pikkuveljeä! Se on kai niiden kohtalo, aina pilata isoveljien huolella virittämät hommat.
  Minusta joillakin kissoilla on huumorintajua ja kepposteluun taipuvaisuutta. Cisulla selvästikin :-)

  VastaaPoista
 2. ON! Mulla on ainaki! Ihminen väittää, että se on joskus nähnyt jopa Mustalla huumorintajun pilkahduksia, mut mä oon ihan varma tapaus! Just piilojutut on aika hyvei. Ja katselu- ja vilkuilujutut.

  VastaaPoista
 3. Voi vekkulia! Lyytillä on sama taipumus piiloleikkeihin, mutta neiti tuppaa myös nukahtamaan piiloihinsa. Kansalaisten jo luovuttua etsinnöistä tepastelee jostain sitten makeasti haukotteleva kissa :D

  VastaaPoista
 4. Kissoilla on ehdottomasti huumorintajua! Välillä täälläkin selkeästi jekkuillaan minun kustannuksellani. Cisuhan onkin vallan mainio jekkuilija, pörinä vaan paljastaa! :D

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä;kissat ovat huumorintajuisimpia olentoja päällä maan ;)
  Ah sitä niiden veikeyttä ja kujeilua. Aina on jekkuja ihmisille jemmassa...

  VastaaPoista
 6. Muillakin on siis vitsikkäitä piiloutujakissoja! En ole kyllä aina ihan varma, onko Cisu mennyt tarkoituksella piiloon, mutta hurinasta päätellen häntä alkaa ainakin usein naurattaa, kun häntä etsitään ja huhuillaan. Ja joskus piiloon vilahtaminen on aivan tahallista.

  Toton huumori tuntuu ilmentyvän erityisesti Cisun kiusaamisena, pikkuveli kun on. Juuri pari päivää sitten Toto huomasi, että Cisu oli ryömimässä kylpyammeen alle, häntä ja peppu vain näkyivät enää. Toto painoi tassunsa Cisun pepulle, täppäili sitä ja painoi Cisua tassullaan aivan littanaksi - ja näytti tietenkin kovin tyytyväiseltä. Joskus hän katsoo leikkivää Cisua, ottaa vauhtia ja potkaisee lelun Cisulta pois ja juoksee sitten vauhdikkaasti pakoon. Isoveljeä on niin kauhean hauska häiritä.

  Usein kissa näyttää puuhailevan omiaan, mutta vilkaisee sitten ihmistä niin tyytyväisen ja ovelan näköisenä, että kyse onkin selvästi tempusta tai jekusta.

  VastaaPoista