perjantai 29. huhtikuuta 2011

Cisukin nauttii

Kevät ja ilta-aurinko ovat oivallisia keksintöjä myös Cisusta. Siinä missä velipoika touhotti ympäriinsä, Cisu keskittyi viime ulkoiluilla vain katseluun ja nauttimiseen, rentoutumiseen. Joskun näinkin päin!

Tai no. Ainakaan Cisun mieli ei liene aivan rento, sillä tuolla pellolla häämöttää pienenä ruskeana möykkynä ihan oikea rusakko. Nam! Niitä on nyt syytä kytätä ikkunalla sekä aina ulkoillessa.


Jänösiä voi katsella myös salaperäisesti piiloutuneena. Havujen suojana olleissa, nyttemmin pyykkinarulle unohtuneissa juuttikankaissa on varmasti kiehtova tuoksu, sillä molemmat pojat pyrkivät nuuhkimaan kankaita ja jopa makaamaan niiden päällä.


Cisu ja valkovuokot illan hämyssä. Kevään kaunein näky?

Myös talon kulmalla voi fiilistellä, koska siellä on ihana viltillä pehmustettu jakkara, uusi ulkosuosikkipaikka (ulkopotero ei ole ainakaan vielä päässyt talven jälkeen suosioon?!).

Oi lämpö, oi ihanat tuoksut. Tulee ihan muikea, onnesta kippurainen olo.

Tänään Cisu lienee ensin raivosta kippurassa, mutta sitten hyvin onnellinen. Hän joutuu ensin autoon ja pääsee sitten pitkästä aikaa mökille. Varokaa joutsenet, Cisu ja Toto ovat jo melkein matkalla!

Lopuksi vielä kehno todiste, että meillä on tänäkin keväänä paljon pupuja. Ne hölmöt eivät vain ymmärrä, ettei pokkarin zoomi riitä kauas eikä ikkunan läpi saa kuvia. Ainoa pupumateriaali on tällaista. Onneksi puputtajat ovat toistaiseksi pysytelleet pellolla - mutta eihän meillä vielä kasvakaan yrttejä ja salaatteja heidän ilokseen.

8 kommenttia:

 1. Kissojen puputaivas... ;) Koskahan Cisu päättää saalistaa pupupaistia, kerta kettujakin on jo koitettu jahdata. :P

  VastaaPoista
 2. Keväällä saa fiilistellä niin kissat kuin ihmiset! Ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Ihania seikkauluja siellä Koratiassa! Ja kunhan se autoilu on takanapäin, niin uudet seikkailut odottavat !

  VastaaPoista
 4. Teillä on aivan ihanat ulkoilumaastot, mutta toivotaan, että kissat suojelee istutuksia. ;)

  VastaaPoista
 5. Voi pupuliinit, siinä sitä riittää kisuleilla vahtimista ;) Samaa touhua täälläkin on koko kevät harjoiteltu! Oikein mukavaa vapunaikaa:)

  VastaaPoista
 6. Ulkopotero on varmaan vielä liian kylmä tassuille, siksi ei kelpaa. Kesä korjaa :-)

  VastaaPoista
 7. ViTsi miten jännää! Meidän oHi meni jättiläiskani yhteNä päiväNä. Jähmetyttiin vaan järkytyksestä tuijottamaan sitä. VAsta myöhemmin tajuttiin alkaa haukkumaan. Siis mä ja Eikka. Sulo nyt vaan fiiliSTeli. Hauskaa vapppua teille!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista ja hauskaa vappupäivän iltaa kaikille! Saaristossa sitä kevätfiilistelyä vasta riittikin, niin ihmisille kuin etenkin kissoille. Mökin yläkerran ikkuna on puidenlatvojen tasalla ja sehän tiesi oivallisia lintubongausmahdollisuuksia. Aina kun yöllä vähän havahduin, ainakin yksi lintukyttääjä valvoi ikkunassa ja odotti, milloin linnut heräävät. Kuivettuneessa kaislikossa oli myös selvästi kovin innostavia kevättuoksuja... Oi, me päihitettiin pitkä talvi ja voidaan nyt NAUTTIA!

  VastaaPoista