sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Terveisiä kummituseläimiltä

Korillinen kissaherroja.
Eilen illalla Cisu ja Toto päättivät tarvitsevansa turvapaikan. He siirsivät oman huopakorinsa eteiseen ja ovat suunnilleen yöunia ja ruokailua lukuun ottamatta viettäneet kaiken aikansa kopassa. Jos muualta talosta kuuluu kummia ääniä, harmaat kiemurat muuttuvat hetkellisesti kummituseläimiksi.

Huhuu, mitä siellä tapahtuu?
Koppaan vetäytymiselle oli lukuisia syitä.

- Ilma on ollut kauhea. Eilen aamulla pojat saivat kyllä U-ulos-huutonsa läpi, mutta ulkona oli järkyttävä tuuli. Jopa koratin lyhyt silkkiturkki oikein hulmusi. Tänään on tuullut ja satanut, ei syytä ulos siis. Koppaan mököttämään.

- Ihmiset ovat olleet kauheita. Eilen he imuroivat. Ei auttanut muuta kuin mennä koppaan mököttämään.

- Ihmiset ovat myös mekkaloineet kauheasti. Minulle kehittyi yön aikana flunssa ja olen tänään häirinnyt kissojen aivastelemalla. Se on etenkin Totosta suunnilleen kauheinta, mitä hän tietää. Jokainen aivastus saa Toton katsomaan paheksuen ja kammoten ja usein hän myös kommentoi asiaa sydänjuuriaan myöten loukkaantuneena, ääntään teatraalisesti värisyttäen uuu-uuu-uuu-u-u. Mitä moukkamaisia tapoja ihmisillä onkaan. Ei muuta kuin koppaan mököttämään.

Mitään muuta meille ei kuulukaan kuin mökötystä ja aivastelua. Blogger oli tuhma myös tälle blogille ja vei muutaman kommentin käyttökatkonsa aikana. Toivotaan, että se nyt toimisi, ettei minunkin pidä mököttää.

9 kommenttia:

 1. Toivotaan tosiaan ettei bloggeri enää sekoa! Kadonneet kommentit ovat ikävä juttu, minuakin harmittaa. Mm. eräs Unna-neidin rakkausviesti Ransulle ja Ransun vastaus menivät taivaan tuuliin. Ei minulla niin väliä, mutta nuo nuoret...
  Harmaat silkkiturkkiherrat ovat ultrakomeat harmaassa kopassaan! Täälläkin vietettiin paljon aikaa sisällä, Musti siirtyi jo perjantaina viettämään sisäelämää vaikka silloin pilvet vasta kerääntyivät.
  Silkkiturkki hulmusi :-D
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Kauheaa. Onneksi rakkaus ei katoa vaikka viestit menivät. :) Mulla tulee kommenteista kopiot sähköpostiin ja sillä tavalla sain palautettua osan kirjablogin puolelle, mutta kaikkien kommenttien s-postit eivät olleet enää tallella.

  Sisäelämä on kyllä tyhmää sekä ihmisille että eläimille. Eläimien on pakko mennä protestiksi koppaan ja ihmiset taas köhivät vain sisällä, vaikka piti mm.kaivaa maata vimmatusti. Onneksi sentään satoi vähän, niin edes luonnolle oli hyötyä kylmästä ja ankeasta päivästä.

  VastaaPoista
 3. Onneksi kissat tietävät miten ankeita päiviä kuuluu viettää. :)

  VastaaPoista
 4. Siis sade?! Onko Koratiassa satanut? Naukulassa ollaan sadetta odotettu koko päivän mutta pisaraakaan ei ole tullut! Ei voi kuin ihastella noita poikia <3 !

  VastaaPoista
 5. Voi ei, muutenkin aivastellessa on kurja olo ja sitten toinen vielä syyllistää teatraalisesti. :D

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista! Aivastelijaa kohtaan suunnatuista tuimista katseista on minullakin kokemusta. Kissa luo pitkän katseen ja häipyy närkästyneenä pois paikalta. :)

  VastaaPoista
 7. Onneksi pojilla on hieno harmaa (oikeanvärinen) koppa johon linnoittautua kun maailma potkii. Oispa sullakin. Ja kaikilla... :-)

  VastaaPoista
 8. Täällä on tuullut, satanut ja ukkostanut. Neiti Penninraha on ukkosen ajaksi siirtynyt kiipeilypuustaan viisaasti sohvalle, koska ukkosella ei tunnetusti saa olla korkealla paikalla. Jaksamista huopakoripakolaisille ja paranemisia flunssaiselle. Kyllä se siitä :)

  VastaaPoista
 9. Hihii, Totolla ja Kollolla on selvästi aivan samanlainen tuomitseva tyyli aivastelun suhteen. Toisinaan riittää yksikin aivahdus, ja Toto poistuu loukkaantuneena huoneesta, vaikka olisi ollut juuri nukkumassa. Herkkäkorva.

  Meillä ei ole tänä vuonna ukkostanut vielä ollenkaan. Aiempina vuosina siihen ei ole juuri reagoitu, korkeintaan vähän ihmetelty. Viime kesänä oli kerran sellainen myrsky, että Cisua ja Totoa selvästi pelotti ja he hakeutuivat yläkerran nurkkaan mahdollisimman kauas kaikista ikkunoista.

  VastaaPoista