sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Biitsitunnelmissa

Koratiassa on jo varauduttu pihakauteen ja meille saatiin uudet aurinkotuolit Elsan lempituolista. Koska tuoleille tarkoitettu osa pihasta on vielä lumen peittämä, tuolit sijoitettiin olkkariin ja vielä hiekanväriselle matolle. Ihan kuin rannalla siis!

Oletin, että Cisusta ja Totosta olisi mukavaa kölliä kangaspesässä, mutta eipä ollut eka kerta, kun ihminen olettaa väärin. Cisusta tuolit ovat kyllä tosi kivat, mutta vain siksi, että niiden alla voi leikkiä majaa.
Toto menee mielellään tuolin päällekin, mutta vain silloin, kun Cisu on tuolin alla. Tuolilta käsin voi hyvin kiusata Cisua!

Rantaleijonat.

8 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia rantaleijonista. Hienosti valo värjää turkit erivärisiksi. Toto näyttää paljon vaaleammalta. :)

  VastaaPoista
 2. Tällä hetkellä rantaleijonat eivät vain ikävä kyllä keskity auringon palvomiseen ja läikissä lojumiseen, vaan huutoon, juoksuun ja kaikenlaiseen rymellykseen. :D

  Kiinnitin kuvaa ottaessani itsekin huomiota, että kissat olivat ihan erivärisiä. Turkki tuntuu muutenkin muuttuvan aina auringon myötä (kauhtuu kesällä melkein rusehtavaksi), mutta ylipäätään sen tummuusaste vaihtelee ihmisen silmissä suuresti valon mukaan. Samoissa valaistusolosuhteissa pojat ovat samanvärisiä.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanat tuolit! Ja komeat rantaleijonat tietysti myös... :)Kesää odotellessa.

  VastaaPoista
 4. Pieni kisailu veljesten kesken biitsillä sallittakoon! Ihanat tuolit ja herkullinen kangas!

  VastaaPoista
 5. Noinhan tuollaisia tuoleja KUULUU käyttää! Ainakin, jos Unnan kummitätikissoilta kysytään. Kummitätikissat leikkivät kesäisin huvimajaa tuolien alla myös silloin, kun ihmisiä istuu tuoleissa. Äkkinäisiin liikkeisiin taipuvaiset varokoon, sillä kissan vastaus moisiin on vieläkin äkkinäisempi :D

  VastaaPoista
 6. Tuolit on kyllä niin kivat, että raaskiikohan niitä edes viedä ulos. :)

  Ella, hyvä tietää, että tuo onkin ihan oikeaoppinen tuolinkäyttötapa kissoilla! Nyt Cisu on tosin tavattu jo istuskelemassakin tuolissa, mutta poistui heti, kun ihmiset näkivät hänet siinä.

  VastaaPoista
 7. Puputuoleja harmaapupusille! He viihtyvät tuoleissa päivä päivältä paremmin ja Cisukin on jo sitä mieltä, että tuoleissa voi istuakin. Hän ottaa vauhtia ja loikkaa tuoliin takaapäin, selkänojan yli. :D

  VastaaPoista