sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Korkeita kissojaCisu ja Toto saivat jo ajat sitten hienon tunnustuksen harmailta kollegoiltaan Tatsutaniasta (Koratian naapurivaltio). Kiitos! Tässä Cisun ja Toton vastaukset kirjurin avustamana.


1. Milloin aloitit blogisi?
1.1.2009
2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?

Cisu ja Toto: Blogimme käsittelee Koratian kissaelämää monipuolisesti. Me ollaan esitelty meidän talo ja poterot, kaikki majat, leikit ja ruokaakin, ja usein vain poseerataan hienosti ja näytetään, kuinka upeilta me tänään näytetään. Niin että tää on vähän sellainen lifestyle-blogikin kai. Koratian ihmisisistä tämä blogi kertoo valitettavan vähän, koska ihminen toimii kirjurina. Jos me osattais kirjoittaa, täällä ois TOTUUS ihmisten käytöksestä ja älystä. (Esim. eilen toinen ihminen meinas jättää Cisun ulko-oven väliin, kun se ei muka tiennyt, että thaimaalainen kissa haluaa mennä ulos lumisateella. Tietty haluaa, me ollaan sopeuduttu Koratian raakaan ilmastoon!)Kissojen lisäksi täältä voi löytää mainintoja muista eläimistä, jotka piipahtavat maillamme. Näistä peurat on kivoja, kun niitä voi jahdata paistin toivossa, ja linnut ihan mahtavia, käkäkäkä. Kettua me vihataan ja pupuista ei oo mitään hyötyä, paitsi silloin kuin ne toimii meidän kesätyöntekijöinä, kuten viime kesänä.Viime kesänä Koratiassa kävi kissavieraskin. Se oli Totosta niin kauheaa, ettei sitä halua edes ajatella, mutta ihmisiin lohikäärmeeksi muuttunut vihainen Toto teki niin suuren vaikutuksen, että he puhuvat siitä vieläkin aika usein.3. Mikä seikka tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin verrattuna?

Cisu ja Toto: Mikään muu ei kerro Koratiasta. Se on niin salainen maa, että edes Herra Google ei sitä tunne. Jos Googlelta pyytää Koratian uutisia, hän kysyy, tarkoitatko Kroatia.4. Mikä sai sinut aloittamaan blogisi kirjoittamisen?Cisu: Mamma oli vajaassa kahdessa kuukaudessa ehtinyt mun ansiosta (ei mikään ihme siis!) hullaantua kissoihin ja koukkuuntua kissablogeihin niin, että mullekin hankittiin tällainen oma blogi. Kuulemma täältä oli kaverien helpompi lukea ja katsoa mun kuulumisia kuin puhelimesta. Sen jälkeen niitä kavereita on muuten tullut tosi paljon lisää. <3

Kun Toto tuli meille, päätettiin, että se saa tulla samaan blogiin eikä tartte omaa, vaikka se aluksi olikin välillä aika rasittava ja mä olisin ihan mielelläni lähettänyt senkin joskus jonnekin naapurivaltioon.


5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?


Cisu: Tekisin mielelläni enemmän poteroesittelyjä. Toivottavasti saamme lisää poteroja kevään mittaan.Toto: Tästä voisi tulla ruokablogi. Esittelisin mielelläni uusia ruokia, vaikka joka päivä.


***


Kirjuri oli muutaman päivän pois koneelta eikä enää ollenkaan pysy perässä, ketkä kissat ovat saaneet tämän haasteen ja ketkä eivät. Cisu ja Toto ohjaavat tunnustuksen edelleen Temppukissoille, Luolaleijonan klaaniin ja ihastuttavalle venäjänsiniselle Mantelille pentuineen ja kissakavereineen.

8 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Kyllä Cisulla ja Totolla on sitten sana hallussaan :)

  VastaaPoista
 2. Onnea veljeksille tunnustuksista, olettekin todella fiksuja kissoja ;)

  VastaaPoista
 3. Mut ootteks etu- vai takakorkeita? Hyvät vastaukset kyl.

  Terkuin Unna Tuutikki

  VastaaPoista
 4. Onneksi on blogimaailma, muuten täälläkään ei tiedettäisi Koratiasta mitään, puhumattakaan sen ihastuttavista asukeista. Hur!
  Todella, tämä on lifestyle-blogi ja sinällään yksi harvoista johon minulla riittää mielenkiintoa seurata.
  Odotamme potero- ja ruokauutisia!

  VastaaPoista
 5. Naukulan Mamma, kiitoksia! Ei me kovin montaa päivää oltu hiljaa, mutta blogimaailmassa se on pitkä aika. En vaan ehtinyt töiden ja muiden menojen takia koneelle muutamaan päivään, niin eri blogien päivityksiäkin ehti tulla niin paljon, että olen ihan pihalla kaikkien kuulumisista. Aika hassua!

  Elisa, Cisu ja Toto kiittävät. Onneksi joku sentään ymmärtää, että he ovat fiksuja, kun kotiväki usein puhuu vain hassuista. :)

  Unna, Cisu ja Toto ovat täysin tasakorkeita (totally gorgeus), kuten kissat tuppaavat olemaan!

  Saila, jostain kumman syystä minullakin riittää intoa seurata useita kissojen lifestyle-blogeja vaikka ihmisten vastaavat eivät yleensä kiinnosta. Kissojen lifestylessa on sitä jotain!

  VastaaPoista
 6. Kissojen lifestyle-blogit ovat paljon mielenkiintoisempia kuin ihmisten - onhan kissojen lifestyle nyt sentään paljon korkeampi (=enemmän gorgeous)! Kiitos haasteesta, vastaamme tähän kunhan löytyypi sopiva rakonen aikaa.

  VastaaPoista
 7. Luolaleijona, totta, kissat ovat kaikessa niin korkeatasoisia!

  VastaaPoista
 8. Hei!

  Kiitokset tunnustuksesta ja haasteesta! Kissnpolkan väki palaa aiheeseen piakkoin.

  VastaaPoista