sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

K niin kuin koni

On suurien paljastuksien aika: Cisu ja Toto eivät ole enää ainokaisia eläimiä, vaan laumaan on liittynyt etäeläin, ihka aito hevonen.

Ihmiset kävivät juuri tutustumassa hevoseen ja hänen kotitalliinsa.

Kovin paljon en viitsi salaisuuksien verhoa raottaa, koska kyseisellä hevosella, tulevalla ravurilla, on monia omistajia. Yksi heistä on mieheni, aika suureksi yllätyksekseni.
Myös Cisu ja Toto olivat aika yllättyneitä, kun saivat hajuterveisiä hevosilta ja poneilta sekä vieläpä tallikoirilta ja -kissalta. Harmi, etteivät he voi tulla mukaan raveihin, vaikka Totolle se sopisi niin hyvin jo nimenkin puolesta. Näimme tänään Toto-hallinkin! (Sitä ei kyllä kirjoitettu noin, taisi olla kirjoitusvirhe.)

Kuten sanottu, kissajuttujen lisäksi Koratian blogissa voi välillä olla mainintoja muistakin eläimistä. Ei tästä kuitenkaan taida heppablogia tulla. :)

9 kommenttia:

 1. Kovasti mystinen koni! Ei kuitenkaan siniharmaa? Hämmentävää. Toisaalta myös muiden kuin sinisten herrojen kuulumiset voisivat olla toisinaan mielenkiintoisia, jos nyt kovasti mielikuvitustaan venyttää :D

  VastaaPoista
 2. Mystinen on!:) Minulle oli kyllä kerrottu konista jo ajat sitten, mutta en ollut oikein ymmärtänyt, että konikaupat olivat oikeasti toteutumassa. Koska en ollut varuillani, en myöskään osannut vaatia, että raviporukan pitää katsella vain ja ainoastaan siniturkkisia hepoja. :D No, kyllä kai ruskeakin passaa. Cisu alkoi ainakin heti hurista, kun häneltä tiedusteltiin, haluaisiko hän ratsastaa hevosella. Ehkä Cisu tulee seuraavan kerran tallille mukaan.

  No totta puhuen eivät ihmisetkään varmaan kovin usein siellä tallilla käy, kun se on aika kaukana. Mutta välillä saatetaan piipahtaa hevostapahtumissa ja ehkä raportoida täälläkin.

  Meistä ei pitänyt tulla mitään eläinihmisiä, mutta nyt on jo toinen eläinlaji menossa. Mitä seuraavaksi? Etälammas olisi ainakin kiva. Tai lähilammas vielä parempi, mutta se ei taida onnistua.

  VastaaPoista
 3. Voi perkée... kirjoitin pitkän kommentin ja sitten tuli ruutu, joka kertoi jostain ristiriitaisista komennoista (niitä olen nähnyt parikin viime viikon aikana, mutten koskaan aiemmin). Voi prkllllnnn blogger, prklllln blogger, prkllll!!!!! ###†††@@***††

  No niin.
  Sisältö lyhyesti:
  Etälammas - mahdollista, mun nimikkolammas sai tänään karitsat, mutta sen ottaminen tänne sun sponsoroitavaksi vaatisi sen, että oon täällä aina hoitamassa ja etttä navettani tyhjennettäisiin vanhan taloni lattialankuista.
  Konin värit - sininen ei taida olla virallisissa hevosvärimäärityksissä, mutta hei - kuka estää spraypullon käytön?
  Hienoa, että teillä on Toto-harrastus! Kannatetaan!

  VastaaPoista
 4. Teilläkin etäeläin! Mahtavaa! Mieluusti lukisin silloin tällöin etäeläimen kuulumisia. Vaikka en kyllä raveista niin piittaakaan, mutta konit ovat joka tapauksessa kivoja! Vaikkeivät olisikaan sinisiä. Harmaissakin hevosissa on se huono puoli, että tuppaavat iän myötä vaalentumaan, joten koratinväristä konia olisi vaikea löytää. Ruskea on ihan hyvä! Eikö Konin nimeä paljasteta, että innokkaimmat voisivat seurata sen menestystä? ;)

  VastaaPoista
 5. Saila, AAARGH mikä Blogger! Mä oon niin skeptinen Bloggerin suhteen että kopioin aina kommentit, ettei vaan mun hyvät hölinät mene hukkaan. Joskus kommentointi ei kyllä onnistu ollenkaan.

  Oi, karitsoja! Toivottavasti saamme pian nähdä kuvia. Ikävä kyllä epäilen, ettet halua perustaa lampolaa navettaasi vain siksi, että saisit hoitaa siellä mun etälammasta. Kiitos tarjouksesta kuitenkin. :)

  Ehkä voin jatkossa käyttää kuvankäsittelyohjelmaa ja esittää hevosen koratinvärisenä. :D

  Lefa, en tiedä, kuinka usein tulen etäeläintä tapaamaan, mutta raportoin kyllä. Minä en ole tiennyt ravitouhuista mitään, mutta yllättävänkin kiinnostavalta vaikuttaa, vaikka ihan täysin siivellä olenkin mukana... Seuraavan kerran menemme kai alkukesästä talleille.

  En viitsi paljastaa konin nimeä ainakaan vielä blogissa, kun tuo on tosiaan paitsi etä- myös osaeläin meille, mutta laitan sulle Lefa postia asiasta. :)

  VastaaPoista
 6. Lefa: Tässähän on kasvokuvat ja kaikki tunnistamista varten! Seurataan vaan telkkarista raveja ja kun nähdään siropäinen tummaturpa, jolla on sielukkaat ruskeat silmät, tiedetään, että siinä menee se Koratian siniverinen! ...Ai, että kaikki hevot muka sopii noihin tuntomerkkeihin? ;D

  VastaaPoista
 7. Ella on oikeassa, helppohan tuo on tunnistaa. :) Tosin eilen jo se, että radalla oli 2 muutakin heppaa, meinasi aiheuttaa tunnistamisvaikeuksia. :D

  VastaaPoista
 8. Joo, olen mäkin kopioinut kommenttini tekstejä varmuuden vuoksi, mutta sitten kun se toimii pitkään hyvin niin siihen tuudittautuu, ja sitten Blogger vasta pahan tempun iskee kehiin! Voihan koni! Mutta siis, erinomaista, ettei SUN laadukkaat ja pohditut kommentit häivy IKINÄ eettereihin, tai siis jos häipyy niin se saa laitettua uudestaan.

  VastaaPoista
 9. Voihan koni tosiaan! Eikä ainakaan tästä keskustelusta saisi kadota kommentteja. Mies, joka ei yleensä kovin blogia lueskele, kyttäsi eilen illalla, milloin tulee heppakommentteja, ja äsken totesi, että nythän heppapostauksissa on enemmän kommentteja kuin sitä edeltävässä ja seuraavassa kissajutussa. Tyytyväinen tuore hevosenomistaja. :)

  VastaaPoista