keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Hämähäkkimies

Mun iltapala meni tonne!
Totokaan ei huuda joka ruoan perään. Pari iltaa sitten kylpyhuoneesta alkoi kuulua kovaäänistä hurinaa, ja sieltä löytyi pörisevä Toto iltapalahämähäkkiä saalistamasta. Cisu toimi tarkkailijana. Ammeessa oleva muoviastia on kissoista tosi kiva piiloutumispaikka, olkoon siis toistaiseksi siellä. Amme on muuten rikki, joten siitä ei ole ihmisille iloa. Onneksi Cisu ja Toto hyödyntävät sitä sitten ihmistenkin edestä ryömimällä ammeen alla ja saalistamalla sen sisällä. 

video

13 kommenttia:

 1. Nam, mikä läski ja mehukas hämppy! Se tulee jonain iltana esiin entistä mehukkaampana ja lihaisampana, Toto odotas vain... Söpö reipas metsästäjä, ihanasti tuossa kuvassa kaikki tassut samassa nipussa niin kuin kissoilla on tapana. On ne kauniita! Silloinkin kun ne on hassuja! <3

  VastaaPoista
 2. Hih, Cisu on ihan kisupatsaana tuolla taustalla. :) Se on niin viisas, että tietää hämähäkin tulevan suuhun, jos ei hosu. ;)

  VastaaPoista
 3. Hämpyt on ihania! Niitä seurataan ja täppäillään aina huristen ja sitten, LIPS, saalis on lipaistu parempiin suihin. Tuo ammehämppy on kyllä tavallista suurempi ja taitavampi, se on päässyt jo monta kertaa pakoon!

  Cisu ei tosiaan hosu hämähäkkien kanssa, vaikka muuten onkin hieman hosuvainen luonne. Tuon ison ja mahdottoman se on sitä paitsi jättänyt kokonaan Toton saaliiksi.

  VastaaPoista
 4. Katsottiin tätä videota ihan Petjan kans ja yritin sille selittää, että katso minkä Toto löysi. :D

  Mahtis tuo Cisun asento, hän ei tosiaan turhia hötky paksun hämähäkin perään.

  VastaaPoista
 5. Hih, Petjakin on päässyt lukemaan kissablogia. Tekikö lajitoverin video häneen mitään vaikutusta? Ei varmaan, kun ei siinä edes nau'uttu tai huudettu. :D

  Cisu on enemmän kärpästen perään, ne saavat hänet huutamaan ja käkättämään.

  VastaaPoista
 6. Oho. Aika iso. Mainio oli myös Toton vilkaisu kameraan: " Hei, näitteks te. Mä melkein nappasin ton ISON." Mindy muuten vinkkas Naukulassa, että se eilinen kissarunokirja olis Huuto.net:ssä myynnissä.

  VastaaPoista
 7. Se on joku megaturbohämähäkki. Toton oli pakko vähän vilkaista kameraan, että varmasti tallentui, että HÄN on se rohkea elävän ruoan saalistaja.

  Kiitos kirjavinkistä. Voi voi.. pitääkö nyt sekin ostaa. ;) En ole ostanut ennen mitään Huuto.netistä, mutta ehkä nyt pitää...

  VastaaPoista
 8. Ei tiedä pitääkö vai ei. Kirja on kyllä aika ihana, ohut, ja ihana. En minäkään ole Huuto.net:stä mitään koskaan ostanut. Kaikkea sieltä tuntuu näköjään löytyvän!

  VastaaPoista
 9. Ehdin eilen tarkastaa, että kirjaa ei ollut Antikassa tai Antikvaarissa, joista yleensä ostan. Yleensä kaikki haluamani kirjat ilmaantuvat niihin enemmin tai myöhemmin. Ja oon just tilannut ainakin 10 kirjaa. Ääk. Iik. Jään pohtimaan tätä suurta ongelmaa...

  VastaaPoista
 10. Vielä yksi ihanan hassu kissarunokirja, johon tutustuin ystävän luona, on norjalaisen Unni Lindell’in (pohjoismaiden tyylitajuisimpia rikoskirjailijoita) “ Pidä varasi! tässä tulee jumala ja se on kissa”. Oli aivan pakko tilata se itsellekin.

  http://www.suomalainen.com/sk/servlets/ProductServlet?action=productInfo&productID=3450485

  VastaaPoista
 11. Minni, kiitos kirjavinkistä! Vaikuttaa kyllä todella aivan pakollista kissakirjalta sekin. Onneksi sen saa näemmä vielä muualtakin kuin antikvariaateista, niin ei tule ihan paniikki sen ostamisesta heti ja nyt ja äkkiä. :) Tai menen ainakin ensin kauppaan katsomaan, löydänkö sen suoraan hyllystä ja tilaan vasta sitten, jos ei löydy. Kyllä aivan todella osuvan oloisia kissahavaintoja tuossakin kirjassa!

  VastaaPoista
 12. Naukulassa tutkitaan opusta "One hundred ways for a cat to train its human". Pieni varoituksen sana vaan sinulle Jenni, epäilenpä että ainakin Toto on tämän lukenut. Yksi oppi sanoo näin: "Eat a spider out of the bath. You will find this has an unexpected effect on your human and may well be greeted with a shriek - or laughter. For full effect, eat the spider after you have refused a meal."

  VastaaPoista
 13. Naukulan Mamma, tuo on jo tosi pelottavaa! Mihin Toto mahtaa olla piilottanut sen kirjan... Selvästi on kyllä lukenut sitä!

  VastaaPoista