maanantai 1. marraskuuta 2010

Uudet passikuvat

Marraskuun alussa on todettava, että tämän vuoden valjastelukausi on ohi. Ulkona on niin märkää ja koleaa, ettei kunnon koratialainen pistä sinne tassuaan (lue: ei siis myöskään yritä karata kotoa aina kun ovi aukeaa, puolensa loppusyksyssäkin). Sisällä koratialaisen saattaa tavata puskemasta patteria, ihanaa että se hohkaa turvallista lämpöä.

Ulkokauden muistoksi ja uutta kautta odotellessa päätin hieman päivittää blogin ulkoasua kuvien osalta ja valitsin sivupalkin uudet kuvat ulkoilukuvien joukosta. Pojista olikin oikeat vauvakuvat – olen joskus saanut palautetta, että varsinkin Toto on nykyisin aikuisemman oloinen, niin kuin onkin.

Muokkasin vähän tekstejäkin. Nämä jäävät nyt historiaan:

CISU

Rohkea, utelias, taitava ja suurisydäminen kaikkien ystävä. Vilkas puuhaaja, joka haluaa olla aina keskipisteenä. Rakastaa ulkoilua ja höyhenleluja. Hyvin puhelias persoona.
 TOTO 

Kaikesta kiinnostunut reipas pikkuveli, tahtoo tehdä kaiken samoin kuin isoveljensä. Rauhallinen tarkkailijaluonne, aina tomera ja iloinen. Rakastaa hyvää ruokaa eikä pelkää mitään.Uusien passikuvien valitseminen olikin vaikeaa. Harmaat viipottajat katsovat harvassa kuvassa kameraan tai ovat mitenkään ryhdikkäitä: vaikka vaanikyyryssä oleva kissa näyttää hauskalta, vaanimiskuvasta rajattu pää näyttää ihan kaulattomalta. Osa kivoista kuvista taas oli kuvattu liian kaukaa. Muuten olisin valinnut Cisusta kuvan, jossa hän nautiskelee ilta-auringossa tämän vuoden viimeisellä oikeasti vielä lämpimällä ulkoilukeikalla.

 Mielestäni ylempään kuvaan kuuluu oleellisesti hieman jo syksyn myötä ränsistynyt heinikko. Alemmassa kuvassa taas meidän heinähattu katselee tiluksiaan korsi päässä... Eli ei näitä kuvia.
Totosta olisi tehnyt mieli laittaa kaikkien aikojen hassuin Toto-kuva: lohikäärme tutustumassa vieraaseen kissaan. Satunnaiset blogissakävijät olisivat voineet kuitenkin pelästyä liikaa, eikä moinen tulensyöksentä ole muutenkaan Totolle ollenkaan luonteenomaista, joten valitsin tavallisemman kuvan. Tätä lohikäärmekuvaa on vain pakko katsella aina välillä, se on niin hassu!

Koko kertomus lohikäärmeen hurjasta kohtaamisesta naapurissa kyläilleen kissan kanssa löytyy täältä

Samaisessa kertomuksessa puhutaan paljon Cisulle niin tärkeästä poterosta – siispä Cisun uusi passikuva rajattiin itseoikeutetusti poterokuvasta, jossa Koratian kuningas istuu valtaistuimellaan:  

Hieman sydäntä kirpaisi poistaa blogin yläpalkista jo poikien toisena yhteisenä iltana otettu halikuva.
Viimekesäinen halikuva asettuu kuitenkin paremmin blogin otsikkotekstin kanssa. Ja halailevathan Cisu ja Toto yhä – tuosta ekasta halaamisesta veljesrakkaus on vain kasvanut ja syventynyt päivä päivältä, jo pian puolentoista vuoden ajan!

5 kommenttia:

 1. Hienoja olivat vanhat ja hienoja ovat uudet! Eikai nyt Koratian Prinsseistä huonoja otoksia saisikaan? Jokos muuten se sisäpotero on hankittuna ;) ?

  VastaaPoista
 2. Ihania, ihania kuvia, myös otsikko! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia molemmille! :) Sisäpoteroa ei ole, mutta laitan kohta blogiin kuvia uusista keittiöaltaista, ne ovat mitä ilmeisimmin hyviä varapoteroja. :)
  Kyllä koratialaisista on muuten hyvin helppo ottaa huonoja kuvia. He ovat niin eläväistä sakkia, että usein kun kuvaa yhtä, niin kuvaan sattuukin toisen selkä, hän kun päätti juuri pompata veljen yli...

  VastaaPoista
 4. Hyvät kuvat olet valinnut pojista. Ja otsikkokin on nyt tosi selkeä, vaikka edellinen kuva hauska olikin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Ruusu! Halusin välttämättä valita ulkoilukuvat passikuviksi, koska minusta kissan kanssa ulkoilu on tosi hauskaa ja palkitsevaa: on niin hauska nähdä, miten toinen on valpas, innostunut ja niin... kissamainen. Lisäksi on mielestäni tärkeää kertoa, että kissa voi ulkoilla valjaissa. Tämä kun ei ole kaikille ollenkaan selvä juttu. :(

  VastaaPoista