torstai 4. marraskuuta 2010

Todistusaineistoa

Paparazzin piti vaania vain vuorokausi, ja voilà: kaksi kissaa kopassa, myös Cisu. 


Vähän siellä näyttäisi olevan ahdasta, mutta Cisu ja Toto nukkuvat muutenkin aina aivan päällekkäin.  Jos koreja olisi kaksi, he änkeytyisivät silti samaan koppaan.
Sen verran kamera sääli Cisua, että kun yritin videoida poikien hellää koppapesuhetkeä, Cisun(kin) tyytyväisen, kauan kestäneen hurinan sijasta kamera tallensi vain pari sekuntia epämääräistä kolinaa. Sellaista ei voi julkaista blogisssa.
Minä säälin blogin lukijoita sen verran, että lupaan, etten hetkeen (ainakaan vuorokauteen) julkaise yhtään kuvaa tästä kuuluisasta harmaasta kopasta.

Eilisessä koppakatsauksessa Sitruuna argumentoi, ettei Cisua voinut tunnistaa viuhahduskuvasta. En ole kyllä varma, voiko ketään koratialaista oikeasti tunnistaa kuvasta, sen verran samannäköistä porukkaa ovat. Tietääkseni Cisulla ei kuitenkaan ole stunttimiestä, eikä meillä muutenkaan vieraillut eilen ylimääräisiä harmaaturkkeja. Jos vierailisi, sitä ei kyllä välttämättä huomaisi: meillä käyneet ihmiset ovat vaihtelevasti sitä mieltä, että meillä on 1–3 kissaa.

7 kommenttia:

 1. Näin se paparazzin sitkeys palkitaan,
  hellyttävä yhteiskuva! :)

  VastaaPoista
 2. Näköjään sopu antaa sijaa. :) Ainakin jos on harmaaturkki harmaan veljen vieressä harmaassa kopassa. Ihanat kuvat! :)

  VastaaPoista
 3. Harmaa on kyllä avainsana, pakko olla, kun koppa pääsi noin pian molempien suosioon.

  Harmi etten minä ole harmaaturkkinen, änkeytyisin mieluusti muiden harmaiden mukaan. :)

  VastaaPoista
 4. v
  terveisin
  RANSU

  Öh,luulen, että Ransu haluaa ehkä sanoa että harmaa on paras!
  saila

  VastaaPoista
 5. Onkos Cisu se alimmainen vai päällimmäinen harmaa? Jos alimmainen, niin yrittääkö silti vielä piiloutua paparazzilta? Jenni, varo vaan! Kyllä sitä harmaata jossain kohdin alkaa tulemaan itsekullekin. Nimimerkillä ensimmäiset ilmestyneet ja tahti sen kun kiihtyy....

  VastaaPoista
 6. Kiitos v:stä Ransu. Kirjainterveinen on välitetty eteenpäin, Cisusta ja Totosta paras kirjain on tosin U (eli ulos). He toivovat, että pääsette pian Mustin kanssa U:hun eli saareen ulkoilemaan.

  Naukulan Mamma, kyllä Cisu on se alin eli yrittää selvästi piiloutua. :D Ja harmaa on kyllä meillä koko porukalle ominaista. Mies on muuttunut mustatukkaisesta koratinväriseksi - väittää, että se johtuu minun seurastani, mutta itse kyllä luulen, että hän haluaa vain samaistua talon muihin miehiin. Minulla ei ole (kai) vielä korattukkaa, mutta pukeudun usein harmaaseen. Ollaan tasaisen tylsiä ja värittömiä kaikki. ;)

  VastaaPoista