maanantai 8. marraskuuta 2010

Ylimarsu valvoo

 

Totolla oli viikonloppuna kovasti duunia, sillä hänen piti mm. imuroida. Cisusta imurointi on ihan EVVK-touhua, mutta Toto katsoo velvollisuudekseen johtaa pölynpoistotyötä imurin lähellä marsuasennossa istuen ja korviaan höristellen. Tällä kertaa hän kävi myös välillä lyömässä imuria. Ehkei se ollut tarpeeksi ahkera.

Perussiivouksen lisäksi pojat auttoivat keittiöhommissa. Karvainen työnjohto ja virallinen valvontaosasto oli kiinnostunut erityisesti siitä, että mies pesi ja harjasi uudet keittiönlaatat tasaisen siisteiksi ja käsitteli ne suoja-aineella. Tätä työtä ihmeteltiin niin ohjaajantuolilta käsin


 
 kuin hieman lähempääkin.


Työteliäs viikonloppu takasi, ettei poikien tarvinnut juurikaan irrotella sokkeleita (pari kertaa yritettiin toki) eikä tehdä muitakaan tihutöitä. Välillä saunottiin, sitten nukuttiin ja muu aika opastettiin ihmisiä työssään. Hyvä, että mikään ei tapahdu ilman kaikkitietävän koratialaisen katsetta!

3 kommenttia:

 1. Teillä samanlainen meno jatkuu ja valvonta pelaa edelleen :)

  VastaaPoista
 2. Viimeisen kuvan heijastuma on loistava! Siitä saisi hienon suurennuksenkin. Jos nyt jotain kissojen ihanan söpöt jalat sattuisivat kiinnostamaan ;)

  VastaaPoista
 3. Elisa, en usko että se meno on ihan heti laantumaan päin. Ainakaan ei ole mitään viitteitä moisesta, vaikak välillä pari rauhaisampaa päivää olisikin. :D

  Naukulan Mamma, kiitos! Ihanaa, että huomasit tassuheijastuksen. Ihailin sitä itsekin ja toivoin, että joku huomaa. :) Pitääkin leikkiä vähän kuvankäsittelyohjelmalla ja katsoa, saako tassukuvasta taidetta aikaiseksi. ;)

  VastaaPoista