perjantai 26. marraskuuta 2010

Talouspaperirullan korvike


Veljekset Potkija ja Hinkkaaja esittävät...Meillä ei tarvitse enää raadella talouspaperia. Pojat saivat pari iltaa sitten uuden lelun, oikean kissakodin klassikon. Ostin itselleni hyvää omaatuntoa, kun tuntui, että Cisu ja Toto olivat viettäneet ankeita aikoja, kun mies oli matkalla ja minäkin päivät töissä ja illat passiivinen, olen ollut flunssassa.

No, enää ei ole ankeaa: katsokaa, millä vimmalla Cisun pupujalat kurittavat lelua! Lelun ainoa huono puoli on se, että se on liian ihana. Sen kanssa ei koskaan saa painia rauhassa, vaan välillä pitää pysähtyä tarkkailemaan, ettei veli ole aikeissa ryöstää lelua – ja kyllä se veli ennemmin tai myöhemmin tulee sen ryöstämään.video

Toton lähestymistapa on verkkaisempi ja muutenkin erilainen: hän yrittää hinkata itseään lelua vasten, siinä on nimittäin huumetta eli kissanminttua.
video

Miten olemme tulleet toimeen ilman huumepötkylää?

13 kommenttia:

 1. No kylläpäs lelu saakin kovaa kyytiä Totolta. Harmi kun veli tuli sotkemaan lelun kuritusta. :D

  Mistä olet ostanut tuon pötkylän? (siis lelun) Mietin tässä, että saisikohan tuo meidän kisuhin vauhtia, epäilen kyllä. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa elävää kuvaa Koratian prinsseistä! Naukulassakin on tuollainen pötkylä ollut, ja alku oli oikein lupaava. Lähinnä tuollaista Toton touhua :) Teillä on kyllä sen verran reippaampaa touhua näihin Naukulan vanhuksiin verrattuna, että suosio varmasti säilyykin! Täällä kävi vähän hullummin tuoksujen laimennuttua. Tosin jos Mamma sitä jaksaisi heitellä ja itse juosta peräänkin, niin sitten kelpaisi kyllä ;)

  VastaaPoista
 3. Voi noita poikia <3! Onneksi on nyt hyvä lelu jota kurittaa ja impata (?) kun olette töissä tai flunssassa. Ja onneksi heillä on kumminkin toisensa, vaikka se toinen olisikin joskus ihan hemmmetin ärsyttävä ja varastaisi lelun.

  VastaaPoista
 4. Pötkylä on Kong Kickeroo ja ostettu Stockmannilta, mutta netistäkin voi tilata: http://www.zooplus.com/shop/cats/cat_toys/kong_cat_toys/139424

  Täälläkin saattaa meno laimentua, kun huumehuurut haihtuvat lelusta, ainakin joillekin muille huumeleluille on käynyt niin. Kickeroon aiheuttama ensireaktio oli kyllä melkoinen, sillä Toto oli ihan pörheä kiihkosta ja lelu oli myös pian aivan kuolassa. En muista Cisun ja Toton aiemmin kuolanneen millekään!

  VastaaPoista
 5. Höh, olin näköjään sotkenut poikien nimet!
  Siis Cisultahan se pötkylä saa kovaa kyytiä, Totolta vain pusuja ja haleja. ;)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa möyryämistä! :D
  Kyllä poikien nyt kelpaa leikkiä uudessa keittiössä.

  VastaaPoista
 7. Toimeentulo edistyy täällä lukijakunnassakin, jos videoita ilmaantuu jatkossa useammin. Mutta kiitos tästäkin annista. :D

  VastaaPoista
 8. Ah Kickeroo, se tuntuu olevan erityisen hyvä lelu, koska en taida olla koskaan kuullut, että se olisi jäänyt vaille huomiota kenelläkään, ainakaan aluksi. Toki meilläkään se ei enää juuri jaksa kiinnostaa kun hajut ovat haihtuneet. Pitäisi varmaan ostaa uusi.

  Meidän Kickeroo on Zooplussasta ja niissä on se huono puoli ettei väriä pääse valitsemaan ja meillä on sellainen tyhmä ruskea. Taidankin ostaa tuollaisen lehmäkuvioisen vaikka Maunolle tuliaisiksi.

  VastaaPoista
 9. Meidän poikia ei tuo kyseinen lelu kiinnosta. Ne eivät muutenkaan välitä kissanmintusta lainkaan, mikä on toisaalta tylsää, mutta onneksi on kahvi ja villa olemassa. Jaska menee nimittäin kahvinporoista aivan sekaisin, ja molemmat pojat rakastavat villaa. Tuollaista painimatsia nähdään meillä ihmisten sisätossujen kanssa - ne kun ovat sellaiset huopatossumalliset. Tästä ovatkin meidän katit saaneet lisänimen tohvelisankarit.

  Nuo videot olivat aivan mahtavia!

  VastaaPoista
 10. Hienoja touhuvideoita! Kyllä lapset jaksaa :-)

  VastaaPoista
 11. Kickeroo kuuluu siis jokaisen kissan vakiovarusteisiin - paitsi Iiron ja Jaskan, jotka ovat säännön vahvistavia tohvelisankareita. Näkisin heidän blogissaan mieluusti materiaalia kahvinporosekoamisesta, en ole moisesta koskaan kuullutkaan!!

  Yritämme julkaista videoita ajoittain, mutta toisinaan niiden kuvaaminen on haasteellista. Vaikka Cisu ja Toto olisivat kuinka vauhdissa, rec-nappulan painaminen usein pysäyttää mystisesti kaiken toiminnan. Ja esim. tällä hetkellä pojat ovat vetäytyneet vähemmän kuvauksellisesti kylpyammeen alle nukkumaan, pois ihmissilmän ja alati seuraavan kameran katseilta. Tuo nukkumispaikka on nyt tämän talven villitys, emmekä ymmärrä miksi. Onhan niillä ne tuhat kissanpesääkin...

  VastaaPoista
 12. Ihania pötkylöitä! Hmm.. Pitäisiköhän ottaa harkintaan meillekin. :D

  VastaaPoista
 13. On se pötkylä ainakin parempi (siistimpi) vaihtoehto kuin talouspaperirulla! :)

  VastaaPoista