maanantai 22. marraskuuta 2010

Suurpeto raatelee

Aamulla keittiössä odotti vauhdikas Cisu.
Veli tahtoi saada osansa hauskuudesta hänkin.
Suurpeto ajoi kuitenkin Toton pois ja jatkoi silppurointia. Tämä kuva on huonolaatuinen, mutta kyllä siitä voi juuri ja juuri nähdä, että peto jähmettyi hetkeksi, kun huomasi jääneensä kiinni. Kun kissasta on kyse, jähmettyminen johtui kyllä todennnäköisimmin harmista, että nyt tämä leikki loppuu, eikä järkytyksestä, että ihminen näki minun tekevän tuhmuuksia.

9 kommenttia:

 1. Mhatavia kuvia! :D

  Ties mitä tuhmuuksia talouspaperirulla on yöllä tehnyt, kun sitä noin paljon pitää kurittaa. :)

  VastaaPoista
 2. Varmaan samoja tuhmuuksia, joita vessapaperirulla teki toissayönä...

  VastaaPoista
 3. Samoin, mhatavia kuvia ;-)!!! Ja Cisun ilmeestä voi, halutessaan, lukea per##††** ym. voimasanoja mitä kissat nyt käyttävätkään. Voi että mikä painiote <3! Ja Toto on edelleen nakupelle ilman kaulapantaa. Söpöt hurrrjat.

  VastaaPoista
 4. Haha, näyttääpä kovin tutulta! Meillä teurastuksen kohteeksi on tosin viime aikoina joutunut muovipussirulla, joka onkin pureskeltu useaan otteeseen ihan täyteen reikiä. Kyllä joskus on teurastettu talouspaperirullakin odottanut eteisen lattialla, kun on tullut kotiin. Cisu ja Toto ovat totisesti arvonimen karvakelmit ansainneet!

  VastaaPoista
 5. Aika agressiivinen talouspaperi. Täytyypä varoa tuota merkkiä :)

  VastaaPoista
 6. Heh, olipa kiva yllätys odottamassa sinua. :D

  Mutta toisaalta pitäähän kissoilla olla tekemistä yöllä ellei satu nukuttamaan, niinhän!

  VastaaPoista
 7. Kissoilla pitää tosiaan olla tekemistä yöllä. Tällä viikolla se tekeminen ei ole ollut juurikaan nukkumista, vaan esimerkiksi painia, niin että Toto huutaa välillä apua. Hieman on ollut levotonta... Sitten ollaan taas kavereita, kunnes tulee seuraava kissamaisen poikamainen painikohtaus.

  Tuo paperirulla ei toki ollut ensimmäinen tuhottu laatuaan, mutta tuon yksilön piti muka olla varmassa paikassa. Varminta olisi jättää rullat kauppaan, muu meneekin epävarmuuden puolelle. ;)

  VastaaPoista
 8. Aiku ihana silppuri!! Luomusilppuri - toimii kissanruoalla :)

  VastaaPoista