perjantai 26. marraskuuta 2010

Kissat juhlivat öisin

Eilen oli juhlan paikka: mies saapui kotiin oltuaan poikkeuksellisesti viikonlopun ylikin eli lähes pari viikkoa putkeen työmatkalla. Tämä erikoistilanne ei tietenkään jäänyt Cisulta ja Totolta huomaamatta, etenkään Cisulta.

Kysyin jo alkuillasta karvapojilta, onko kiva, kun X tulee taas kotiin. Cisu katsoi minua silmiin ja vastasi: "On, ooon!" (Kyllä ne ovat suomalaisia, puhuvatkin suomea.)

Ja kyllä se olikin kivaa. Kun h-hetki vihdoin keskiyöllä koitti, Cisu oli hurisevana ovella vastassa. Miestä moikattuaan hän haki kalleimman aarteensa eli kulkusen ja heitteli sitä sitten onnesta huristen ja ilosta kieppuen läpi yön. Se tuli sittenkin vielä kotiin!

Toton vastaanotto ei ollut yhtä sydämellinen. Hän meni eteiseen, tuijotti miestä hetken ja hiipi arkaillen pois. Toto on jo pari kertaa käyttäytynyt näin. Häntä ilmeisesti alkaa jännittää tai jopa epäilyttää jälleennäkemisen hetkellä: tuleeko toi tosiaan vielä kotiin? Onneksi ujostelu menee pian ohi, ja kaikenlaisilla pojilla on koko viikonloppu aikaa leikkiä keskenään.

2 kommenttia:

  1. Voi söpöjä! Kulkunen ja ujoilija <3 <3 !!! Teidän pojat on ihan ULTRAsöpöjä.

    VastaaPoista
  2. Ainakin ultrahassuja. :) Nyt ultrailahtunut poika istuu kotiinpalaajan sylissä hurisemassa, ultraujo on edelleen vähän varautunut, vaikka onneksi hänkin jo käväisi sylissä.

    VastaaPoista