tiistai 9. marraskuuta 2010

Insinöörin pojat

Yritin aamun pimeydessä huvittaa Cisua ja Totoa melkein laserlelulla eli pienellä Maglite-taskulampulla, josta tulee kapea valokiila ja vain pieni valopilkku lattialle.

Pojat valpastuivat välittömästi valopilkun huomattuaan. Kumpikin alkoi hurista, nousi jalkaani vasten ja halusi kietoa etutassunsa taskulampun ympäri. Sitten he taputtivat taskulampun päätä vuorotellen. Täp täp, ongelma ratkaistu, tuolta se valo tulee. Tämän jälkeen lamppu ei kiinnnostanut yhtään.

Harmi, ettei poikien insinööri-ihmiskämppis ollut todistamassa harmaaherrojen viisautta. Heitä ei kiinnosta riehuminen, vaan tekniikka. Tietenkin. Siksi kai se sokkelikin taas kaadettiin aamulla. Eilen myös opittiin, miten keittiönkaapit avataan. Taitaa tulla lapsilukot uuteenkin kyökkiin.

6 kommenttia:

 1. Voi että ne ovat fiksuja! Vähän liiankin, kai. Mutta ei heiltä ainakaan yritteliäisyyttä ja kekseliäisyyttä puutu.

  VastaaPoista
 2. Kyllä, joskus vähän liiankin fiksuja. Mutta on kyllä hauska usein huomata, kuinka kissa katsoo silmä tarkkana vaikka jonkun oven avaamista ja menee heti ihmisen jälkeen kokeilemaan itse. Ja usein onnistuu. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä yksi kissoista on juuri tuollainen tarkkailija. Silmä kovana seuraa ihmisten tekemisiä ja tekee sitten saman perässä.

  VastaaPoista
 4. Heihei, jos ny sattuu hokaamaan mistä valo tulee, eihän se estä jahtaamasta valopistettä? Eihän? Eihän? Ei mua ainakaan!

  VastaaPoista
 5. Tarkkailijakissat on hauskoja. Välillä on kyllä hämmentävääkin olla niin intensiivisen katseen alla. :)

  Harmaa, ei sen pitäisi haitata, mutta Koratiassa se haittaa. Ei yhtään väliä, jos tietää että joku lelu liikkuu, kun ihmisen käsi heiluttaa sitä, mutta mitään valohämäyksiä ei siedetä. Se lattialla oleva läikkä tuli tuolta, me laitetaan tassu sen eteen, että saadaan tyhmä leikki loppumaan!

  VastaaPoista
 6. Jos pojat ajattelivat ettet oo huomannu mistä se valo tulee kun sillä tavalla huidoit :) ?

  VastaaPoista