sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Tasainen rusketus

Mikä ihana aamuyllätys, talo täynnä aurinkoläikkiä! Cisu ja Toto viettivät ensin yhdessä aikaa eteisessä lempparipaikassaan. Portaiden juurella on lattialämmityksen kuumin kohta, pojat ovat siirtäneet sen päälle vanhan lakanan pehmusteeksi ja kaiken lisäksi aamun ensimmäinen läikkä löytyy aina sieltä.
Hetken päästä todellinen aurinkokylpyjen asiantuntija Toto siirtyi kuitenkin ruokapöydän alle. Siellä oli isompi ja parempi läikkä. Ensin valmistautumista valokylpyyn...


ja sitten aurinkoa myös selkäpuolelle. Muutenhan voisi tulla rusketusraitoja!

Pojat ovat muuten alkaneet viihtyä pöydän alla myös iltamyöhäisellä. He istuvat marsuasennossa nenät vastakkain ja katselevat toisiaan. Niin rauhallisina ja harmonisessa sommitelmassa ollessaan he näyttävät hyvin viisailta, jopa filosofisilta. Vaikka kyllähän riehakkaillakin kissoilla selvästi on sellaista viisautta, joista meillä ihmisillä ei ole aavistustakaan.

5 kommenttia:

 1. Riehakkuus voi olla silmänlumetta ;-) OIkeasti ne varmaan suunnittelevat vallankaappausta tai lähettävät signaaleja ulkoavaruuteen.
  Voi heitä kun he ovat niiiin SÖPÖJÄ ja omatoimisia! Itse vievät lakanan pehmusteeksi hyvään paikkaan. Ei minun kissat sellaista tee.
  ps. ei ole tullut nukkekoti vielä, osottelen TOD malttamattomana koska ovikello soi!

  VastaaPoista
 2. Voi myös olla, että ne vain miettivät, mistä saadaan seuraava talouspaperirulla silputtavaksi.

  Meillä ollaan kyllä kärppänä paikalla, jos jossain on jotain pehmusteeksi käyvää ja tosiaan pehmusteita siirellään itsekin. Aamulla katselin, kun huppariani raahattiin ympäriinsä, ilmeisesti sekä nauhanirrotus- että pehmustehimossa. En katsonut tilannetta loppuun asti, vaan korjasin hupparin parempaan talteen.

  p.s. Tulisipa nukkis pian, sekä kotiin että blogiin! Veikkaan, että Musti ja Ransukin ovat siitä ilahtuneita.

  VastaaPoista
 3. Thaimaalaiskateilla on oltava luovuutta, että selviävät Suomen talvessa! :)

  VastaaPoista
 4. Pojatkin pitävät siis sisustamisesta! Huppari olisi tod.näk ollut täydellinen jossain paikassa :) Ja jos se huppari olis ollut esim. punainen, niin siitähän olis tullut varsin oiva kissajoulukortti ;)!

  VastaaPoista