tiistai 17. elokuuta 2010

Poteropoliisista, päivää!


Muistattehan, että Cisulta ja Totolta vietiin jokin aika sitten ikioma pihapotero mitä uskaliaimmalla tavalla? Sitten potero saatiin onneksi takaisin, ja siitä lähtien se on pysynyt Koratian kunkkujen hallussa, onneksi.

Cisu ei kuitenkaan ole luottavainen. Aina kun hän menee ulos, hän tarkastaa ensin, onko potero kunnossa. Näkyykö vihollisia?
Ei näy (pari kertaa on kyllä näkynyt kaukaisemman naapurin kissa, mutta Cisu ja Toto eivät ole sitä huomanneet), voi siis ottaa iisisti. Päivittäiseen ulkoiluun kuuluu ainakin yksi poterossalojumishetki. Jos on oikein kuuma päivä ja raukean nautinnollinen olo, poterossa voi lojua jopa selällään, jalat ties missä sojottaen. Sellaiset hetket ovat kuitenkin harvinaisia, eikä niistä ole kuvamateriaalia.

Cisusta Naukulan Mamman ehdotus, että talvella meille asennettaisiin sisäpotero, on erinomainen!

5 kommenttia:

 1. Kiitos! Kyllä tämäkin kuvasarja vääjäämättä osoittaa, että sisäpoterolle on tilaus! Lisäksi lukijakuntaa varmasti kiinnostaa miten se otettaisiin vastaan Koratiassa ;) Sopisi varmasti hyvin uuden keittiön värienkin kanssa?

  VastaaPoista
 2. Aina piilee kuitenkin se riski, että se ei kelpaa. Varta vasten kissoille asetellut paikat on kai aina tylsempiä kuin itse keksityt ;-)

  VastaaPoista
 3. Harmaaherrat osaavat kyllä naamioitumisen taidon! Tuossa poterossahan on vain joku harmaa kivenmurikka. :)

  VastaaPoista
 4. Betoninen pesä sisällekin! Kannatetaan!

  VastaaPoista
 5. Yleisö on siis päättänyt: Cisun on pakko saada sisäpotero. Hyvä! :)

  VastaaPoista