maanantai 30. elokuuta 2010

Huipennus ja huojennus

Loma loppui ja arki alkoi. Ennen kotiinpaluuta ihmiset ehtivät nauttia mökillä venetsialaisista eli katsella huvilakauden huipennuksen kunniaksi sytytettyjä tulia. Cisu otti loman lopusta kaiken irti omalla tavallaan, mm. kiemurtelemalla kalliolla.
video

Loppulomasta Cisulla ei ollut enää pisuongelmia. Suurin ongelma taisi olla se, että kissoja inhottavasti härnäävät pääskyset menivät piiloon laiturin alle. Cisun olisi ollut ihan pakko päästä perässä.video

Automatka kotiin sujui hyvin mutta kiljuen... Ehkei ne uudet turvavyöt kaikkeen tepsikään. Matkavarusteista taitaa puuttua vielä kuonokoppa.

Kotona Cisu ja Toto olivat hyvin hiljaisia ja vähän hämmentyneitäkin. Tämä oli eka näin pitkä pätkä (1,5 vkoa) pois kotoa ja sitten kotona odotti vielä remonttikin. Pian pojat kuitenkin rauhoittuivat ja menivät nukkumaan, ja kyllä sitä unta sitten piisasikin. On kuitenkin aina helpotus päästä kotiin. Aamulla teki mieli jo kehrätä ja jutellakin.

Mies kommentoi, että kotiutuneet karvaherrat näyttivät kovin hyväturkkisilta ja muutenkin hyvinvoivilta, mutta tuoksahtivat selvästi metsäneläimeltä. Sitä se kalliokiemurtelu ja kaislikkokahlaus teettää!


6 kommenttia:

 1. Voi että, pojat varmaan jo ehti ajatella mökillä että tämä on meidän Uusi Elämä. Mutta vanhakin on varmaan ihan kiva taas, iskää oli varmasti ikävä ja kunhan saatte yläkerran seinän tilalle sen temppuradan niin elämä alkaa hymyillä! Ai niin, ja uusi vinkki: rakentakaa pihalle Cisulle rantakallio, se selvästi kaipaa sellaista.

  VastaaPoista
 2. Niin ehtivät. Kovaa on poikien elämä, reissaamista ja remonttia. Tänään vielä minä lähdin pitkästä aikaa töihin ja se iskäkin taas muutaman pvän työmatkalle. Oi voi. Mutta kyllä me kaikki totutaan. Onneksi veljeksillä on toisensa.

  Cisu ottaisi selvästi mieluusti rantakallion ja ehkä laiturinkin, mys pari venettä olisi oltava. Toto sentään hyödynsi myös metsäntutkimusmahdollisuuksia mökillä, mutta Cisun veri veti aina rantaan. Ehkä yläkerran temppurataan voisi jotenkin ympätä rantakallion tms. merellistä?

  VastaaPoista
 3. Se on ihanaa, kun metsurit tuovat tuoksuvat terveisensä kotiin. Meilläkin aina nenä turkissa nautiskellaan.

  VastaaPoista
 4. Kissat tuoksuvat niin vähän, että aina kuvittelee, ettei niillä ole tuoksua ollenkaan. Kuitenkin esim. ulkoilukauden alku muuttaa heti tuoksua, tällaisesta rämemajavalomasta puhumattakaan. Itse, myöskin rämettyneenä, en sitä niin huomannut, mutta mies oli ihan hämmästynyt, kun ranta-Cisu hyppäsi hänen syliinsä hajuterveisten kera. :D

  Onneksi Cisu ja Toto eivät ollenkaan pistä pahakseen, vaikka heitä nuuhkisi päivittäin. Ja kyllä nuuhkitaankin, maailman paras tuoksu. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä kissat tuoksuu! Meillä vakiotuoksut on: ojanpohja (Ransu) ja kuusen alus (Musti).

  VastaaPoista
 6. Ei millään pahalla Ransua kohtaan, mutta nuuhkisin kyllä mieluummin Musti metsänpoikaa kuin pitkäkarvaista ojamönkijää. :)

  VastaaPoista